Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc se na komedie nedívám, takže nejsem v daném žánru žádný odborník, ale od té doby, co jsem si konečně předplatil netflix zkouším nové věci, a tohle byla jedna z nich. Musím říct že je to takový svěží vítr mezi komediemi. Milý a vážně vtipný humor, který nemá problém se stabilně udržet po celou dobu filmu. Jasný je, že se nějakému tomu klišé nevyhneme, ale tady mi to rozhodně nevadilo. A ta jednohubka v podání Keanu Reevese byla geniální! ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia s mierne nadpriemernou ústrednou dvojicou a humorom, ktorý sa snažil napodobňovať iné úspešné projekty. Napadajú mi Gilmore Girls (dokonca jedna postava z tohto seriálu hrala aj tu). Akurát, že to boli iba pokusy, ktorým chýbala iskra. Jediným svetlým momentom bol Keanu Reeves, avšak to nestačilo. 6,35/10. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné jak film osídlil asijsko-americkou kulturu. Téma není nové, ale silné. Film je vhodný na malé plátno na patře s ostatními lidmi oblečených v ujetých pyžamech. Filosofické uvažování o životě, ztráty a patření někomu. Vzájemná chemie śtředních šarmérů Park - Wong je dobrá. Nemusejí řešit existenční problémy a žijí si tak nějak ve vzduchoprázdnu. Vlastně jsem ani nedokázal odhadnout, jestli jsou hrdinové pro asijsko-africké publikum pohlední nebo ne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak trošku Šíleně bohatí asiaté v netflixovském stylu. Pochopitelně bych film s klidem vynechal nebýt provařeného camea vy víte koho, jenže ono je to taková fajnová oddychovka a Keanu Reeves je u zkrátka tak boží, že už božejší být nemůže. Už jenom kvůli tomu musím Always Be My Maybe doporučit úplně všem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný filmík. Škoda že v druhej polovici sa z neho stane znova prehliadka žánrových klišé bez nápaditosti. To film zrazilo do vôd priemeru. Inak čo sa týka témy, hercov a camea Keanu Reevesa( ktoré je fucking epic) sa jedná o veľmi pohodový film. Ak to chcelo byť oldschool, tak sa podarilo. Len sa mi na dnešnú dobu a v rámci ázijskej témy žiadalo trochu niečo pestrejšie. Žáner presahujúce a pritom verné jeho pravidlám. Nevadí. Na jedno pozretie sa jedná o veľmi príjemný film, prakticky bez hluchých miest. Hralo sa na istotu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves natočil všechny své scény během čtyřdenní pauzy v natáčení třetího dílu série John Wick (2019). Z časových důvodů to zapadlo do natáčení právě v San Franciscu. (Huntelaar)
  • Ačkoliv se většina filmu odehrává v San Franciscu, tak se v něm natáčely pouze dva týdny z celkových osmi. Větší část produkce probíhala z finančních důvodů ve Vancouveru. (Huntelaar)
  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)

Reklama

Reklama