Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dramatickej stránke absolútne nefunkčný akčný thriller s absurdnou zápletkou o náhle polepšenom zlodejovi, ktorý sa chce vzdať, ale chamtivý agent Jai Courtney mu nielen skurví plán, ale zase aj celý film. Courtney sa stáva zárukou, že dostanete mizerný film. Celá tá seriózne tváriaca sa zápletka je strašná blbosť a aj keď sa ju snažili predať zo všetkých síl, tak som pri dialógoch len trápne krátil hlavou. Neeson si po milióntykrát zahral variáciu na svoj stereotyp z Taken. Takže aj keď je v úzkych, tak viete, že sa z toho vždy dostane a to aj napriek tomu, že hrá len na voľnobeh. Jai Courtney je trápny ako vždy. Sympaťák Patrick sa z filmu čo najskôr zdekuje a Donovan celý film len zmätene pobehuje so svojím vysúdeným psom. Dejovo proste tragédia. Vydarilo sa len tých pár zručne natočených akčných scén. Nejaká tá kratučká prestrelka, bitka alebo karambol. Za ne dávam 2* a na ten trápny výbuch domu s plameňmi, ktoré by som aj ja v nakreslil realistickejšie, sa budem snažiť zabudnúť. 4/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Liama Neesona a veľmi mi sedí, keď na staré kolena hraje drsňáka. No poslednú dobu zisťujem, že keď ho nerežíruje Jaume Collet-Serra za veľa to nestojí a vlastne ma to ani toľko nebaví. Príbeh fajn, postavy zaujímavé, dobrý herci tiež nechýbajú (Robert Patrick, Jai Courtney), akcia v norme. Jediné čo mu k tomu chýbalo bola strhujúcejšia réžia, ktorá pri iných akčných Neesonovkách nechýbala (Unknown, Non-Stop, Commuter). 60% - 3* ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Starnúci zlodej s armádnou pyrotechnickou kvalifikáciou sa v neskorej jeseni svojho života zahľadí do odkvitnutej "MILFky" a nešťastie v podobe náhlej a nedomyslenej morálnej sebareflexie je tu. Navyše bezpečnostné zložky - prekvapujúco asi všade na svete - sú skorumpované až do posledného vládneho špeciálneho agenta a tak romantickú idylu naruší aj neočakávané akčné intermezzo. Pozvoľna gradujúci film síce trpí značnou priemernosťou a scenáristickou laxnosťou, napriek tomu sa mi na túto za vlasy pritiahnutú historku príjemne pozeralo - popri inej činnosti - a pocit nudy sa vôbec nedostavil. Za tri plné krabice "kešu". (25.10.2021) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách mi bylo jasné, že jsme to už viděl… jen díky šlendriánství jsem si neuložil hodnocení. Sestava ukázková (T-1000, Michael Westen ze Status: nežádoucí a dokonce i syn Johna McClanea). Tak proč mě to sakra nezaujal natolik, že jsem film nehodnotil? No to už si asi nevzpomenu. Každopádně film, krom toho prvního debilního rozhodnutí (aka záchvatu počestnosti), je zcela v pořádku a vše působí svižně, mile a bez iritujících momentů. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uff tak jsem to ještě stihnul a dal si třetí a patrně poslední kino v tomhle pojebaným roce po Mizerech a Tenetu. Dostal jsem takovýho standartního Neesona kterej si jede pořád to svoje a i když už asi i on má svůj vrchol za sebou, tak rozhodně nezklame a do nadprůměru se určitě dostane. Co filmu trochu podráží nohy a brání vyššímu hodnocení je místy opravdu hodně blbej scénář, kdy někdy hlavnímu hrdinovi díky absurdnímu chování všech ostatních vyjdou úplně neskutečný věci. Akce je dost a Neeson i když už má svoje limity, tak to co od něj očekáváte si odehraje. Takže ve finále člověk letos bere v klidu i tohle a není důvod přehnaně píčovat.65% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)

Reklama

Reklama