Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, čí to byl nápad, dát do poměrně vážného tématu Kevina Harta. Je pravda, že to svým ztřeštěně naivním přístupem k herectví trošku rozmělňoval. Nicméně to, co je v jeho případě ve filmu devízou, je zároveň i důvodem, proč jsem Otcovství nakonec dal tři hvězdy. Na poměrně silné téma je to přesně ten druh komediálního dramatu, který očekáváte. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemně se na film dívalo. Kevin se spíše hodí do komediálních rolí, tady mě úplně nepřesvědčil, že dokáže zvládnout drama. Zkusil to a vážně se snaží, ale prostě jsem mu to nevěřila. Pořád jsem před sebou viděla utřeštěného a ukřičeného malého Kevina a nemohla jsem ten obraz vymazat z hlavy. Také bych uvítala, kdyby se snímek více věnoval růstu Maddie, vidíme jí na začátku jako miminko a pak bum je jí najednou šest. Myslím si, že lepší by bylo sledovat, jak se Kevin snaží popasovat s rolí otce a staráním se o Maddie. Bylo by to možná i vtipnější. Protože takhle je to takové nijaké a ploché. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Téma vypadalo dost nadějně ale hned od začátku musím říct, že komediálních prvků se tu moc nedočkáte (nějaké tam sice jsou, ale ty působí spíš trapně, než vtipně. Čest výjimkám). Je to až zbytečně moc těžkopádný drama, kdy se v každé druhé větě říká ''tohle by si tvoje máma přála'' ''tohle by tvoje máma udělala'' atd. je toho fakt zbytečně moc a věřím že spoustu lidí to pak už začne štvát. Přitom první půl hodina celkem šla a mělo to co říct, bohužel tím to i končilo. Pokud bych si chtěl dát někdy film na téma vdovec s dítětem, tak si mnohem raději pustím s Benem Affleckem Táta na plný úvazek. Za mě slabší 2* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Netflix je na filmovom poli úplne v prdeli. Veď oni nevedia natočiť už ani blbý doják o vdovcovi, ktorý sa musí starať o svoju dcéru. Čiže žáner, ktorý vie natočiť pokleslý Hallmark ľavou zadnou. Tento film je strašne rozťahaný. Ani raz ma to nedojalo. A to ani náznakom. Občasné komediálne vsuvky sú iba trápne. Stopáž je neznesiteľná. Dokonca ani tá romantická línia v druhej polovici vôbec nefunguje a vzťah medzi hlavným hrdinom je jeho dcérou je nemastný neslaný. Hart sa celkom snažil, ale pôsobil na mňa, že sa sústredil hlavne na to, aby komediálne neprehrával, takže vo výsledku bol tak utlmený, že iba nudil rovnako ako celý film. Strašná slabota. Zlatý Hallmark. 3/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama