Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to pribeh o otcovstvi, ktery zachazi se svymi postavami s laskavosti a soucitem. Neni to hrozne, ale takove obycejne. Je to sladke a na to sve emoce. Melody Hurd, ktera ztvarnila mladou Maddy ma s talentovanym Kevinem Hartem skvelou chemii, ciz dela snimek koukatelny. Je to zalozeno na bestseleru z roku 2011 Two kisses for Maddy: A memoir of loss and love. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Pokud si chcete pustit večer s rodinou nějaký krásný film, tak Otcovství je ideální volba. Snímek pohladí na duši a dokáže i rozesmát. Prvních 15 minut filmu bylo nesmírně silných a prožíval jsem to společně s Kevinem Hartem. Přispívala k tomu i překrásná hudba. Poté snímek zkusí hrát občas i na tu vtipnou notu a daří se mu to ve většině případů. Sice je to snímek o zemřelé manželce, ale je třeba to těžké téma něčím odlehčit. Navíc s malou Maddy to jde samo. Ta holčička je naprosto úžasná a právě díky ní je tam ta dětská radost, kterou s ní divák sdílí. Většinou Netflix plodí pouze průměrné filmy, ale tohle byl super rodinný film, u kterého jsme se bavili celá rodina. A tak to má být. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Debut komikov/komediálnych hercov v dramatických vodách je pre mňa veľká udalosť a filmový sviatok. Výsledky týchto spojení boli vo väčšine prípadov absolútne fenomenálne (Adam Sandler – Uncut Gems / Jason Bateman – Ozark / Vince Vaughn – True Detective, Block 99, Dragged). Na rad musel eventuálne prísť aj uškriekaný krpec Kevin Hart a hoc sa snažil a išiel až na doraz, ťažko sa mi mu verilo. Celý čas som sa nevedel oprostiť od jeho "minulosti" a stále čakal, kedy padne nejaký ťažký fór a plač/smútok premení na smiech vo vysokých tónoch jemu typických. Nie je to ale koniec koncov čistokrvná dráma, od nejakej silne srdcervúcej má ďaleko, pôsobí skôr rodinne a nejaké prvky komédie zostali, no ich začlenenie našťastie pôsobilo prirodzene. Príjemné sledovanie, rýchlo odsýpalo a rešpekt pre Harta narástol. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Téma vypadalo dost nadějně ale hned od začátku musím říct, že komediálních prvků se tu moc nedočkáte (nějaké tam sice jsou, ale ty působí spíš trapně, než vtipně. Čest výjimkám). Je to až zbytečně moc těžkopádný drama, kdy se v každé druhé větě říká ''tohle by si tvoje máma přála'' ''tohle by tvoje máma udělala'' atd. je toho fakt zbytečně moc a věřím že spoustu lidí to pak už začne štvát. Přitom první půl hodina celkem šla a mělo to co říct, bohužel tím to i končilo. Pokud bych si chtěl dát někdy film na téma vdovec s dítětem, tak si mnohem raději pustím s Benem Affleckem Táta na plný úvazek. Za mě slabší 2* ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Myslel som si že sa jedná o ďalší béčkový film bez väčšieho významu. Ale tento film naozaj nie je až taký chabý. Herecké obsadenie je svieže, Kevin Hart prekvapivo hrá dobre, Melody Hurd je veľmi nádejná herečka, pretože to, čo predviedla tu, tak to by aj niektorí slávni herci neurobili. Nečudo že sa jedná o skutočnú udalosť, pretože myslím si že takéto veci sa stávajú každý deň, ono je celkom bohužiaľ bežné že niekomu zomrie mama, brat, otec, sestra, syn... A to je práve fascinujúce lenže zároveň strašné. Film je obdarovaný skvelou atmosférou a ľudským spracovaním. V podstate to tak trochu je béčkarina, kvôli usmievavej rozprávke s dobrým koncom. Veď ako to v rozprávke býva občas tradíciou, umrie nejaká z hlavnejších postáv.  Dobre, štyri hviezdy si tento film nezaslúži. Ale ja som z neho bol namäkko, takže nie som bezcitný hulibrk za obrazovkou. Tentokrát davam povzbudzujúce štyri hviezdy. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama