Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Fatherhood je typická dramedy, která v samotném úvodu diváka retrospektivně seznamuje s poporodním úmrtím manželky a matky v jedné osobě a následném převzetí plné odpovědnosti otce za péči o svou dceru. Po úvodních rádoby vtipných peripetiích s uspáváním své dcery, kterou vyřeší zvuk vysavače, se dějová linka přesouvá do prvního školního roku života pětileté Maddy. V tom diváky režisér Paul Weitz seznamuje se školními peripetiemi malé Maddy a nově se rodícím vztahem jejího otce. Celý film sráží fakt, že je podán velmi dokumentárně, což je primárně dáno tím, že je inspirovaný skutečným příběhem a zpracovaný dle knižní předlohy. Bohužel tak Otcovství působí dosti nudným dojmem a nepomáhají tomu ani často použité zdlouhavé záběry. Vše v negativním slova smyslu korunuje závěrečné klišé, že rodina znamená více než kariéra. Režisér Weitz zůstává bohužel na hony daleko za svým nejlepším počinem, Jak na věc, ve kterém se věnuje obdobnému tématu, ale v daleko dynamičtějším tempu a s kvalitnějšími hereckými výkony. Jedna hvězda. 👎 (20.06.2021) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne príjemný film na netflixe a bez propagandy. Poukázanie na to, aké ťažké je sám vychovávať dieťa, a v tom veľký klobúk dole pred slobodnými mamičkami, ale tiež že vo dvojici sa to proste ťahá lepšie. Kevin Hart s výborným dramatickým výkonom. Pre lepšie hodnotenie mi tam chýbalo niečo viac, buď ešte niečo vtipnejšie alebo silnejšie. Ako kedysi špičkovo dokázali v Bez návodu resp. Aj dvaja sú rodina. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přes vážnější téma ve finále příjemný film.Hart potvrdil,že dokáže být i víc než jen vřískající skřítkek a tady je uvěřitelně civilní.Až mě skoro mrzí,že tomu prostě nemůžu dát víc,protože tady není nic co by už nebylo jinde,vývoj je očekávatelný a skončí to přesně tak jak mě napadlo už asi v páté minutě.Nějaké to klišé je pak také samozřejmostí,ale aspoň jich tu není tolik a vyloženě nebijí do očí...60% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příběh by to mohl být jímavý.. Jeden by řekl, že na filmu o ovdovělém otci, který se snaží postarat o svou malou dcerku se nedá nic pohnojit. Spousta puklých srdcí, hektolitry slz a mraky jednorožců.. Ale koho jako napadlo do této role obsadit Kevina Harta? Takže.. Nuda a křeč. Bez slz. (A to jsem aktuálně kojící matka.) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je možno o čosi lepší herec ako Ben Affleck (čo ho nekvalifikuje ako herca dobrého), ale toto je tak neskutočná vykrádačka Jersey girl, že sa až čudujem, že sa to nepriznáva k tomu, že ide o remake. Tie filmy sú skoro totožné! S tým rozdielom, že Jersey girl mal pod palcom Kevin Smith... Tento nie a tudiž to nie je dobrý film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno