Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemně se na film dívalo. Kevin se spíše hodí do komediálních rolí, tady mě úplně nepřesvědčil, že dokáže zvládnout drama. Zkusil to a vážně se snaží, ale prostě jsem mu to nevěřila. Pořád jsem před sebou viděla utřeštěného a ukřičeného malého Kevina a nemohla jsem ten obraz vymazat z hlavy. Také bych uvítala, kdyby se snímek více věnoval růstu Maddie, vidíme jí na začátku jako miminko a pak bum je jí najednou šest. Myslím si, že lepší by bylo sledovat, jak se Kevin snaží popasovat s rolí otce a staráním se o Maddie. Bylo by to možná i vtipnější. Protože takhle je to takové nijaké a ploché. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příběh by to mohl být jímavý.. Jeden by řekl, že na filmu o ovdovělém otci, který se snaží postarat o svou malou dcerku se nedá nic pohnojit. Spousta puklých srdcí, hektolitry slz a mraky jednorožců.. Ale koho jako napadlo do této role obsadit Kevina Harta? Takže.. Nuda a křeč. Bez slz. (A to jsem aktuálně kojící matka.) ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Fatherhood je typická dramedy, která v samotném úvodu diváka retrospektivně seznamuje s poporodním úmrtím manželky a matky v jedné osobě a následném převzetí plné odpovědnosti otce za péči o svou dceru. Po úvodních rádoby vtipných peripetiích s uspáváním své dcery, kterou vyřeší zvuk vysavače, se dějová linka přesouvá do prvního školního roku života pětileté Maddy. V tom diváky režisér Paul Weitz seznamuje se školními peripetiemi malé Maddy a nově se rodícím vztahem jejího otce. Celý film sráží fakt, že je podán velmi dokumentárně, což je primárně dáno tím, že je inspirovaný skutečným příběhem a zpracovaný dle knižní předlohy. Bohužel tak Otcovství působí dosti nudným dojmem a nepomáhají tomu ani často použité zdlouhavé záběry. Vše v negativním slova smyslu korunuje závěrečné klišé, že rodina znamená více než kariéra. Režisér Weitz zůstává bohužel na hony daleko za svým nejlepším počinem, Jak na věc, ve kterém se věnuje obdobnému tématu, ale v daleko dynamičtějším tempu a s kvalitnějšími hereckými výkony. Jedna hvězda. 👎 (20.06.2021) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No pri pohlade na to,ze sa jedna o dramu,a ze v hlavnej ulohe sa objavi Kevin Hart,uprimne,mal som obavy,kedze on je typ komedialneho herca,no zvladol to vyborne,dokazal,ze aj vazna rola mu sekne,film je to urcite velmi pekny,vykresluje krasny vztah medzi otcom a dcerou,do toho hrala prijemna hudba,cize u mna je to bez vyhrad...:-) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Téma rozhodně věčné a nikdy neomrzí. Jak tu někdo psal, volba K. Harta taková zvláštní, ale zhostil se jí skvěle. Bohužel až na tu malou ty postavy za moc nestály. Hodně mě mrzelo, že doba, kdy byla holčička miminko ve filmu až moc utekla. Ale on ten prostor prostě nafukovací není. Zklamání určitě ne, jen x-tá variace stokrát  viděného. Takže proč ne :) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama