Reklama

Reklama

Pět let po událostech od osudného mostu. Rick se snaží přežívat v nové komunitě v novém městě pod vládou Osvobozené republiky. Přese všechno mu vlévá krev do žil naděje, že jeho rodina tam venku někde stále žije. Proto se pokusí o útěk. (Varan)

Recenze (30)

dannyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý úvodní díl! Rick s nasraným výrazem Ramba kosící zombíky přes zeď. Rick s ostře nabroušenou rukou aka Alicia Clark. Rick je zpět a se vší parádou. Škoda jen toho cápka na konci. Mohla to být zajímavá postava. Poslední scéna přišla překvapivě brzo. Čekal jsem to až tak ve druhém, třetím díle nejdříve. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick Grimes is back! Jako fanoušek TWD jsem se tohohle nemohl dočkat. Trvalo to šest let, ale hlavní postava původního seriálu je konečně zpátky. Děj okolo Občanský Republiky je zajímavý. Filmový rozpočet jde vidět z každého záběru, nasvícení scén a celkově i vizuální kvality. Nevypadá to tak levně, jako poslední série původního seriálu, kde šla znát menší sledovanost a tím i menší rozpočet. Tohle měla být původně filmová trilogie a proto to vypadá takhle dobře. Andrew Lincoln je úžasný a pořád má Ricka Grimese v sobě. Sledovat ho po takové době je paráda. Ano epizoda má logické kiksy, hlavně to, že toho Rick hodně vydrží. Ale asi to ani nechci řešit. Jeho poslední epizoda ve TWD byla taky mimo realitu (přesto je jedna z nejlepších z celého seriálu). Postavy okolo jsou zajímavé a tohle má velkej potenciál do budoucna. Konec epizody je fantastický (ano i tady je to přehnaný, co se stane a co Rick přežije bez škrábance a tak, ale seru na to), já měl hubu na zemi. Jo Rick Grimes mi chyběl a jeho návrat je zatím super. Jen se přiznám, že z Darylova seriálu jsem byl trošku víc nadšený na začátku. P.S. John Locke is here! :-) ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi uplně fuk co je v komiksu a co si Andrew Lincoln vybrečel, ale s tou rukou to byla debilita. Jak scenáristická tak logická. Pokud to totiž mělo za cíl dostat se ven, mohl to udělal v klidu (strategicky) v uniformě. Z ultimativní mlátičky a ikony seriálu je troska. Bohužel i na TWD dopadla tabulková woke klauniáda. Bez silné hrdinky z Afriky (co vysvětlí trosce co má dělat), by to totiž nešlo. Dál, dost mě vytáčela ta zcela zbytečná vycpávka formou “snových sekvencí”. A ve finále, na to, že seriál má 6 epizod, je to dost vlažné tempo. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov! TWD mi znovu dokázalo vyrazit dech, protože všechno je zase v sedle. Rick a Michonne jsou zpátky s ikonickým návratem. CRM tu máme v plné palbě. Dramatická hudba, výborná filmová kamera, skvělá akce, napínavé dialogy a slety událostí. Ksafru na tohle jsem čekal tak ukrutně dlouho a je to tu! Já to prostě miluju! TWD je prostě zpátky! A ti co tu dávají špatná hodnocení, těm se prostě nikdo nezavděčí. TWD zažívá teď další nejlepší éru v čele tohoto masterpiecu. 1. epizodě musím udělit prostě těch 10 bodů z 10. Takový filmový zážitek jsem dlouho u seriálu nezažil. Pomalu i ta 1. ep působila jako samostatný film. PS: To intro je božský až z něj jde husina - TWD: TOWL Intro ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tak strasne jsem tomu neveril, a celej svet WD jsem nesnasel, protoze co udelali s postavama a co se ztoho stalo za komedii jsem proste nedaval... nejdriv byl fear, kterej me bavil do 3serie. Dalsi byl negan s maggie coz byl 1dil dobrej a zbytek pruser a Daryl, ktomu se taky nechci vyjadrovat.. tohle byla posledni nadeje jak to zachranit a ja tomu uz neveril..no opak je pravdou - tohle je uplne jina liga - konecne to nekdo pochopil kurva a snad to vydrzi pres vsech 6epizod. Osobne porad, ale nechapu proc to nataci jen v 1080p. :( ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama