Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Bídák Brad (S02E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

TVA hrozí temporální kolaps. Loki a Mobius musí co nejdříve najít Sylvii. (Disney+)

Recenze (34)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se honí ta vlastním ocasem, neví co si s vyměklým a nešťastně zamilovaným Lokim počít. Postavu Silvie přepsali jen na křoví, interakce se záporáky neexistuje... přešlapuje se na místě. Obsahově je to jako Lokiho iluze. Jen opičky k upoutání pozornosti. Další nápaduprostý seriál, který stojí jen na oblíbené postavě. Doufal jsem v něco, jako byl excelentní Legion, ale tohle jsou jen časohratky pro desetileté temporálníčky. Vše jde na triko Marvelu....scénárista bez zkušeností, tvůrce je vlastně jen funnyklipař bez schopnosti přijít s velkým a kompaktní příběhem, který by se komiksem jen inspiroval. Jak jinak by to mohlo dopadnout? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto jsem se ztratil ve smyslu epizody… co je vůbec cílem? Měl jsem za to, že seriál nejdřív udá směr (vysvětlit víc minulost TVA… KangaSylvii… větvení…) a místo toho se tančí okolo Brada Wolfa aka Zaniaca. Proč nás sakra má zajímat nějaký lovec co zběhnul? Nebo nějaká Dox? Proč zrovna on má informace, kvůli kterým ho musí vyslýchat půl epizody? Jako kdyby se přeskočila jedna celá epizoda. Tyhle všechny otázky se odpoví až po 40ti minutách zmatečných keců a reklamy na McDonald. Pozn.: To na Brada nemohl sáhnout a “přehrát” si minulost jako to udělá na konci Sylvie!? ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristické a dramaturgické zoufalství. Na dvě výborné pětiminutové scénky (Bradovo dopadení a zakončení jeho výslechu) připadá 30 minut dějové hlušiny, následované neuvěřitelně zkratkovitým finále (ve kterém se něco zásadního vyřešilo, asi). Hlavní problém je v tom, že po většinu první série, kdy TVA odchytávala jednotlivé Varianty (a nějaká další tajemství byla pouze naznačována), byl koncept jejího fungování ještě tak nějak přijatelný. Tady ale máme místo duplicitních jednotlivců přímo celé paraelní časové vesmíry, které vznikají větvením času (!), a zároveň je lze ničit (ne)konvenčními zbraněmi (?) ... a ne, fakt to nedává smysl. Obzvláště, pokud je v každé z těch paraelních realit restaurace McDonald's. Třetí hvězdu dávám tradičně zase jen za Hiddlestona s Wilsonem, ti dva si prostě nezaslouží míň. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Loki se spolu s Mobiusem vydává do minulosti, aby se v ní setkali s tajným agentem, jenž by jim mohl prozradit, kde se nyní nachází Sylvie. Bohužel, doba sedmdesátých let minulého století, a zejména ona skutečnost celého světa zatemnili dříve věrnému členovi TVA mysl, a nyní si v ní užívá filmové slávy. Loki však jako obvykle ví, kterak z něj vytáhnout potřebné informace, a proto se se svým přítelem dohodnou na způsobu, jak ho přesvědčit, že jeho namyšlenost mu ani trochu nepomůže. Celé společnosti však stále hrozí kolaps, a dokonce ani její de facto správce si s ním již nedokáže poradit. Nezbývá nic jiného než zaříznout skoro všechny větve, a tím zabít miliardy. Ještě předtím se ale všichni tři hrinové (mezi nimi tedy i onen zlomený agent) vydají za Sylvií, aby jim prozradila, na čí straně nyní stojí. Bůh falše a lsti ale má opět smůlu, jeho variantka, do níž se zamiloval, na něj nejen že nemá čas, ale už s ním ani po zaříznutí větví nechce mít nic společného. Nikdy (...). 85 procent, znovu příjemná podívaná, ač mi na ní přeci jen něco schází. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl co stojí za hovno. Loki s Mobiusem cestují do Anglie nevím už, kterého roku kde je agent tva co se neozývá z toho je nyní herec tak ho z tama unesou. Chtějí po něm vědět kde je Sylvie tak ho pořád vyslýchají až zjistí, že je někde v Usa a dělá v Mcdonaldu (potitulkovka z jedničky) mezitím zjistí, že ti co hledají Sylvii ji nehledají , ale ničí časové pásma. Na konci jich pochytají  a zjistíme, že Sylvie má tempad s , kterým může cestovat časem předpokládám, že ten blokovaný. Nedozvěděly jsme se nic nevíme kdo bude záporák, kde je Renslayerová (tady mám obavu, že to vydrží až do 5 dílu a dopadne to jak první sezóna , že vše narvou do posledního)  ani o co tam jde. 40 procent Marvel jde do sraček a padá do průměru je smutné, že lidem to, ale stačí ke štěstí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén z Londýna roku 1977 je možné zahlédnout plakát odkazující na bollywoodský film „Saraush ke putra“, v němž hraje hlavní roli jeden z Eternalů – Kingo (Kumail Nanjiani). Stejný plakát měl Kingo ve svém soukromém letadle ve scéně z filmu Eternals (2021). (NiWi)

Reklama

Reklama