Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Velké poslání (S02E06)

(epizoda)
  • USA Glorious Purpose

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve strhujícím finále Loki napravuje minulost a zjišťuje, co je jeho velké poslání. (Disney+)

Recenze (51)

Selixinho 

všechny recenze uživatele

** SPOILERY ** No nejsem z finále nijak extra nadšený. Čekal jsem trošku víc, když jsem viděl to ČSFD hodnocení. Lokiho teď asi pěkně dlouho neuvidíme, jestli ho vůbec ještě někdy uvidíme. Takže finální věta, že Loki je nadobro pryč, se mi nelíbila snad ještě víc, protože to znamená, že se v dalších filmech můžeme těšit na další strong female character v podání Lokiho ženské varianty. Což lidi zrovna moc nepotěší, vzhledem k posledním trendům MCU. Za mě lepší než průměr, ale žádná sláva - 75%. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem měl ze začátku smíšený pocit z celý týhle nový série, ve finále mne to neskutečně překvapilo a potěšilo jak skvělý to je. Lokiho příběhový oblouk je nyní prakticky u konce a lepší konec jsem si ani nemohl představit - prakticky je to i celý game-changer i v rámci kompletního Marvel světa a vnímání mnohovesmíru jako takového, není Loki není i Multiverse.  Což z něj činí vlastně nejmocnější postavu a řekl bych, že v Secret Wars by se regulérně mohl představit jako mýtický One Above All. Geniální provedení, na chvilku to oživilo můj zápal pro Marvel co jsem kdysi měl... 100% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív jsem z Lokiho dvakrát odvařenej nebyl. Intriky kolem úřadu strážců času? Postava Kanga? Snaha udělat z boha lsti a klamu kladnou postavu? Nicméně druhá řada mnohé napravila a posunula dění jiným směrem. Pro mě zajímavějším. Pravda, nemuselo to být tak překombinované, ale bylo to dobré....vlastně mnohem lepší než dosavadní MCU seriály a bohužel i poslední filmy. A tato poslední epizoda? Velmi důstojná rozlučka s jednou z nejzajímavějších MCU postav. Název epizody je velmi příznačný a společně s posledními záběry na Lokiho, je plný symboliky. Splnil se mu jeho sen ...jaká tragédie pro něj. A jaký dar pro svět. Poklona tvůrcům, za takto zkonstruovaný paradox. Dnes už mi skončil Doom Patrol. Loučení s postavami tvůrci pojali láskyplně a nostalgicky. Poslední Loki, je naproti tomu loučení obřadní, až epické. Velmi oceňuji, že se z něj nakonec nestala jen trapně kladná postava, ale pravý a vlastně nejmocnější ... . Škoda, že celý seriál je zbytečně rozdrkocaný a přeplácaný, šlo z toho udělat přímočařejší a temnější podívanou. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki ovládol šmyk a tak sa nekonečne veľa ráz pokúša vrátiť do minulosti aby pomocou lokátora zväčšil rozsah časových krosien. Bude jeho misia úspešná? Prevedenie: Všetko do seba zapadlo vo veľkolepom finále. Najviac sa mi páčil rozhovor Lokiho a "Toho, kto zostáva". Prepletený plán, ktorý vo finále aj tak viedol iba k tomu jednému momentu a Loki sa musí rozhodovať medzi láskou a vesmírom. nakoniec samozrejme zvolí možnosť "C". 98% ()

Yhorm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední episoda je skvěle napsaná a především ztvárněná. příběh zdárně a komplexně uzavírá celou sérii. V letošním roce se dle mého názoru jedná o nejlepší filmový/ seriálový počin. Každé dílo i to sebelepší má ale své kritiky. Já obdivuju když příběh po celé své délce do sebe zapadá, originální podání, neotřele vtipné zápletky. A ti kdo kritizují nedostatek zábavy, mají problém zabavit svou mysl a měli by proto zvolit jiný žánr. Nebo napsat tedy lepší a propracovanější scénář. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Reklama

Reklama