Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Welulu 

všechny recenze uživatele

Z dosavadní trojice seriálových marvelovek se Loki může pochlubit zatím nejsilnějším startem. Nejen to, z hlediska konceptu by měl potenciál obstát i jako samostatný seriál (mimo mcu kolébku) vypořádavající se se slibnou (nejen) sci-fi tématikou a zápletkou. Zajímavé audiovizuální volby a zpracování. Pokud se podaří udržet nasazenou laťku, jednalo by se o jeden z nejzajímavějších počinů za uplynulý rok. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko bych přidal na epičnosti a trochu víc představil nové postavy, ale jinak skvělý start hlavně díky Tomovi a Owenovi, kteří nepřekvapivě bodují. Zajímavě to pracuje s tím, co už známe a ukazuje lidštější stránku Lokiho, což jistě mnozí ocení a stejně tak i já, ale určitě bych ocenil i nějakou bombastickou akční scénu. ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásný vizuál, přesvědčivý Tom, kterému zdatně sekunduje Owen Wilson, ale s příběhem mám problém. Představuje se další možnost cestování časem a manipulace realit. S rozšiřujícím MCU je jasné, že přibudou alternativy a varianty již viděného, ale tím se míchá s dosavadním průběhem a vznikají tak plotholes, které už nezalepíte ani tunou Herkula. Navíc oba dosavadní seriály měly komplikace se zakončením první sezóny a Loki má náběh na opakující se mantru. Neočekávám náhlou změnu zaběhlého konceptu. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojmy - Další Marvel seriál a to je náš oblíbený Loki. První díl jde krásným tempem a těch 50 minut vám uběhne opravdu rychle. Jediné minus, co mi vadilo u prvního dílu byli až moc umělé scény. Třeba příkladem je písečná lokace na začátku, já vám nevím, ale mě tam ten Loki byl strašně daný uměle, ale je možný, že to takhle můžu vnímat jen já. Příběh, Efekty, Postavy, Easter Eggy Topovka! Celkové hodnocení - 85% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Vzhled TVA byl inspirován stereotypními vládními kanceláři ze 60. a 70. let. TVA též používá stejně zastarale vypadající technologii, od přístrojů po papíry či vzhled budov a místností. (NiWi)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)
  • Ve scéně, kdy je Loki (Tom Hiddleston) předveden před soud, můžeme vidět nástěnnou malbu s obrazem skupiny lidí. Muž vpředu vypadá jako mladý Stan Lee. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama