Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda sa vydáva na nepríjemnú cestu do svojej minulosti, ktorá jej však pomôže vysvetliť prítomnosť a budúcnosť. (Disney+)

Recenze (49)

Davies182

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, klidně si vyhlašujte nouzovej stav do aleluja třeba až do roku 2099 [sarkasmus], když mi k tomu v Čechách konečně aktivujete Disney Chanel s marvelovkama, který si z konkurenční televizní DC tvorby dělají dobrej den! Chtěl bych napsat, že lepší letošní seriálovou epizodu už neuvidíme, jenže vono to má za tejden season finale, hehe... Bravurní. Promyšlené. Nápadité. Dojemné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé to je, minimálně v překračování hranic formátů. Který jiný seriál do sestřihu z minula naseká i šest let starý film, který je v rámci hlavního příběhu stále relevantní? A už došlo i na odpověď těm divákům, kteří nechápali, jak by chudá holka z východní Evropy mohla znát stařičké americké sitkomy, logicky z DVD. Takže neplýtvejte časem a taky si zkuste zapnout I Love Lucy (1951), The Dick Van Dyke Show (1961), The Addams Family (1964), Bewitched (1964), I Dream of Jeannie (1965), Who's the Boss? (1984) nebo Malcolm in the Middle (2000). ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně konec debilních sitcomů a věnujeme se vysvětlení toho debilního twistu s Agátou minule. Flashbackujeme také zpět do Sokovie a dozvídáme se proč zrovna Sitcomy (jako odpověď dobrý, jako omluva za utrpení po celé epizody, dost ale nebude nic) do období před Ultronem. Také se mi líbí, že každá čarodějnice má vlasní “barvu magie” a díky tomu už jen přítomnost fialové, dává jasnou odpověď, kdo má v čem prsty (viz nápověda minule, kdo oživil QuickSilvera a proč ty debaty Wandy ním). Co ale nepřichází, je jedna zásadní odpověď. Kde se tam sakra ta druhá ropucha vzala (jak se k tomu připletla?). ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé. Nemá to sice takový tah na branku a Endgame působila na emoce lépe, ale i tak výborná epizoda. Scénář nadále boří všechny dohady a předpoklady, přičemž je člověk spokojený, že se mu to všechno nepodařilo rozplést. Opravdu mě dost zajímá, jak to celé vyvrcholí. WandaVision se Marvelu povedla takřka dokonale... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm...takhle to dopadne, když čarodějka potká čarodějku, které k tomu někdo pomohl, nebo jak se z Wandy stala Scarlet Witch. Navíc skvěle natočené, aby to vypadalo, že tvůrci tenhle tah měli celou dobu promyšlený a následně dál rozvíjeli myšlenku, že se Scarlet Witch v rámci MCU počítá. Protože přeji jen, v komiksech si toho nezažila málo. Za mě totiž vztah a celý příběh Scarlet Witch/Vision za patří na špičku epičnosti. Protože doteď to byla jenom holka, která si ráda hraje s energickejma koulema. Skvělé. A bojím se dalšího dílu. Že mi ta nádhera vypálí díru do hlavy... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (12)

  • Zde poprvé od představení postavy Wandy Maximoff (Elizabeth Olsen) v MCU uslyšíme její komiksové pravé jméno, a to Scarlet Witch. Problém s pojmenováním byl kvůli 20th Century Fox, který vlastnil práva na použití jména, ale to se změnilo koupí Foxu společností Disney. (jajo161)

Reklama

Reklama