Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Falcon a Zimný vojak sú na stope skupinke extrémistov, ktorí majú sérum, robiace z ľudí supervojakov. Recept na jeho výrobu zanikol pred desaťročiami spolu so smrťou doktora Erskina, teraz sa však niekomu podarilo znovu ho vytvoriť. V nesprávnych rukách by predstavovalo obrovské nebezpečenstvo a aby ho táto dvojica pohádaných hrdinov našla, budú sa musieť spojiť s niekým, koho by už radšej nikdy nevideli... (ČSFD)

(více)

Recenze (46)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvoch trochu ale len trochu slabších epizódach sa tento diel pekne vydaril. Konečne Bucky akého sme si zaslúžili a videli sme ho si pekne zabojovať. Zemo je cool postava aj keď záporná ale tak ani sa mu nečudujem keď stratil všetkých. Pekne nám ukázali jeho príbeh aj keď tak zrýchlene ale dobre to spravili. Som zvedavý aké má ešte úmysly a čo spraví Sharonina prítomnosť veľmi potešila, vidieť že je vo forme. Nový Cap je otrasný neznášam ho a asi ani nikdy nebudem. Sam, Bucky a Zemo podarená trojka to schvaľujem. Snáď nie len na jednu či dve epizódy ale na dlhšie :DD. Tak sa teším na nové časti a verím, že to bude lepšie a lepšie. Oceňujem aj zameranie na osobné problémy jednotlivých postáv ako sa s nimi pasujú, rovnako sa mi páči ako ukazujú svet po Thanosovi. Dnešní diel zatiaľ topka. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jen protože Kolstad vykrádá, co může, neznamená, že to je dobrý. Chemie, na kterou jsem se těšil, a kterou jsem dostal ve druhé epizodě ještě spolu s novým Capem, jehož příběh mi doposud přišel zajímavější než ústřední zápletka, jde ve třetí opět do pozadí. Na její místo přichází povinná, ovšem ne tak zdařilá akce, kterou nechápu jak někdo může srovnávat s Wickem. Návrat Zema pak působí levně a z té postavy se stává trochu karikatura záporáka z Občanské války, výlet do Madripooru navíc vůbec nenaplnil očekávání a že by zápletka v polovině seriálu nějak nabrala na intenzitě, to se taky říct nedá. Kolem a kolem zatím žasnu, jak málo údernou událost si Marvel tentokrát připravil. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Madripoor vypadá tak trochu jako nepovedená vykrádačka Blade Runnera, Riga je pro změnu Praha a panďuláci pouze skáčou z místa na místo bez nějakého většího náboje. Naštěstí tu Emily VanCamp ve svém cameu na pár metrech čtverečních nakope více zadků, než Falcon za dvě epizody. Pochopitelně ani Bruhl neurazí. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ústřední dvojice pro mě není tak sympatická a zábavná ... poutavá ... ti herci nemají takové přirozené charisma ... ničím mi neimponují ... v seriálu je málo vtipu ... bere se to vážně ... jako nějaká detektivka / thriller ... přitom je to jen odvar na zabití času ... další "mrdka" od vycáklého komiksu ... je toho moc ... a stojí za pendrek ... tři díly mi stačí ... bohatě ... ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jenom ten začátek... Trošku mi to připomíná Mission Impossible 4 a ten útěk z vězení. :D Z dvojice se nám stává nepravděpodobná trojice a je to super. Připojí se i stará známá a "dream team" může do akce. Už to pomalu a jistě začíná mít docela grády A callback z Civil War se sedadlem, akorát naopak. (You're not gonna move your seat up, are you?") :D A ten konec... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Když Karli (Erin Kellyman) hraje s dětmi fotbal, má na sobě modrou mikinu. Ale poté, co je zavolána nahoru, tak má na sobě zelený pruhovaný svetr. (Kubaaa97)
  • Fiktivní ostrov Madripoor je obvykle spojován s komiksovou sérií X-Men. Poprvé se objevil v sešitu „New Mutants #32“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama