Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

I když jejich partnerství málem ztroskotalo, Kate učiní objev, který všechno změní. (Disney+)

Recenze (35)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yelena a makaŕóny jsou highlightem celé epizody. Je tady trošičku eror kontinuity s Black Widow uvidíme, jestli další epizoda vyřeší. Celkově nemám rád jak z Kate je v podstatě stalker a hodně vtipných momentů je natahovaných a trošičku trapných. Ale epizoda jako celek drží takže stále dobrá zábava. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulej potýčke na streche došlo k ráznemu rozkolu Hawkeyea a Kate. Každopádne, ani týchto pár ťažko znesiteľných slov a krívd neodradili Kate v tom, aby koniec koncov opäť pribehla Clintovi na pomoc. Slovnú konfrontáciu Yeleny a Kate som si náramne vychutnal, bola primerane zábavná i mrazivá. Yelenin ruský prízvuk je sexy, i jej hlášky ma pobavili. Súboj Robina s Mayou bol velice nápaditý a predovšetkým kontaktný, kedy sa bojovalo telo na telo a bol cítiť skoro každý úder. Koniec tejto epizódy mi urobil takú obrovskú radosť, už som prestal dúfať, že sa toho ešte niekedy dočkáme. Bolo veru skvelé vidieť po rokoch znova Kingpina, už naozaj len ten Daredevil chýba k naprostej spokojnosti. Našťastie, nedávne potvrdenie návratu Charlieho Coxa do role Matta Murdocka ma naplnilo entuziazmom. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to motá a něco se tam pořádně děje! Pátá epizoda mě jen utvrdila v tom, že Hawkeye je nezáživný, vedlejší otupělý superhrdina, který nemá moc co nabídnout, pokud mu u toho někdo nesekunduje. Alespoň tak ho bohužel Marvel ve filmovém světě vyprofiloval za těch 10+ let. Naráz tu ale máme Jelenu, která svým charizmatem a celkovým projevem krade všechnu pozornost jednoznačně pro sebe a kope tak Hawkeye nehezky do koulý aniž by ho do těch koulí musela fakt kopnout. Kate Bishop jsem si za těch 5 dílu neoblíbil, je mi totálně ukradená a navíc je protivná a místama mě spíš se*e svojí najivitou... sorry za ten hejt peeps :-D ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se objeví na scéně Florence Pugh se svým neodolatelným kukučem a ultra sexy ruským akcentem, začnou se dít věci. V podstatě si celý díl strhává pro sebe, ale to vůbec nevadí, protože tempo téhle minisérie se i díky jejímu vstupu na scénu a motivacím její postavy pořádně zrychluje. Finále by mohla být divočina. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra proč to nešlo takhle už od začátku? Mohli se vykašlat na zdlouhavé a nudné epizody, vměstnat je do jedné a seriál by měl 4 fakt kvalitní epizody. Přijde mi, že koukatelná je opravdu až ta druhá část seriálu. A teď už k samotné epizodě. Florence Pugh ukazuje že je PANÍ HEREČKA a s přehledem zvládá i východní přízvuk, aniž by divákům bylo trapně. Děj konečně dostává spád a konečně mě zajímá co se s postavami stane, a kdo si dá příště do držky. Nesmím zapomenout na parádní atmosféru a tentokrát i kameru. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama