Reklama

Reklama

Totáln! sezona

(seriál)
  • Česko Totální sezona
Trailer
Sportovní / Dokumentární
Česko, 2019, 6 h 48 min (Minutáž: 22–80 min)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že domácí zápas se Sevillou vyburcoval všechny z vedení Slavie k tomu, aby natočili dokument o nejlepší sezóně, co si za svůj život pamatuju. Slavie si to rozhodně zaslouží. To totiž nebyl nejlepší moment jen pro Slávisty, to byl jeden z nejzásadnějších momentů v celém českém fotbalu...a takový moment by se měl navždy zvěčnit. Navíc chápu, že Sevilla je jeden díl, ale jako slávista nemůžu jinak, než dát plnej počet i zbytku. Chvílemi se to tváří jako dokument, chvílemi úplně ne (hlavně první díly), ale to vůbec nevadí...:-) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Popravdě nejsem vyhraněný fanoušek Slávie, ale její mimořádná proměna a jízda mi neunikla. Velmi mě bavila vloni v Evropské lize a letos jsem z její hry a celkového fungování klubu v Lize mistrů doslova nadšený. Sevillu jsem viděl naživo v Olomouci a jsem moc rád, že ji Slavia dokázala vyřadit a pokračovala tak v úžasné sezóně a v úžasném příběhu. Dokonale mi sedlo i zpracování a tvůrcům a všem účinkujícím patří velký dík za ten formát. Záběry z kabiny byly perfektní, svou otevřeností, zápalem, originálností i odvahou nic neskrývat. Tím byl tento projekt v českých podmínkách výjimečný a vysoké hodnocení si po právu zaslouží. Pokud bych měl navíc hodnotit jednotlivá díla dle emocí, která u mě vyvolala, je to jednoznačných pět hvězd. Teď už jen zbývá tu krásnou pohádku dotáhnout až do konce... porazit Inter, Dortmund, postoupit… a vyhrát Ligu mistrů. :-) Budu držet palce! ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Opravdu Totální sezóna plná skvělých výsledku. Perfektní záběry z šatny perfektní rozhovory a ukázky gólů. Při záběrech z tažení Evropskou ligou mi tekly slzy z očí prožívat znovu tu radost a ten pocit hrdosti na oblíbený klub je prostě nezapomenutelný. Jednoznačných 100% Čééérveno Bíílááá Bóóójovááá Sííílaa !!!!! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší český sportovní dokumentární seriál, který se veze na vlně povedených zahraničních seriálů z fotbalového prostředí jako jsou Sunderland Till I Die nebo All or Nothing. V lecčems se jim i vyrovná. Velmi povedená sezona fotbalové Slavie s padnoucí hudbou a technicky zdařilým zpracováním. Na naše poměry unikátní sonda dovnitř klubu, který se zvedl ze dna a prožil neskutečnou sezónu. Jedna hvězda dolů, ze to že už v posledních dílech není tolik fotbalu a zajímavých věcí, ale jenom tam borci tančí polonazí v šatně. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Červenobílá! Bojová síla! Slavie! Praha! Vždycky jsme s váma! Po výhře! Po prohře! A proto - ať žije Slavie!" Jako nadšený fanoušek Slavie jsem tímto unikátním pohledem na nebeskou sezónu nadšený. Loni, když mě vzal bratr po delší době na zápas, tak mi řekl, že to bude velký. Ovšem, aby z toho byli hned tři poháry, to jsem nečekal. Letos na jaře jsem nevynechal jediný domácí zápas a vím, že ta atmosféra u nás v Edenu je zkrátka neuvěřitelná. Kluky z kabiny obdivuji pro to, co si za celý rok vytrpěli a jejich výkony prostě mluví za vše. Seriál Totáln! sezona tyto zážitky mapuje od začátku do konce a jsme rád, že si tuto sezónu snů mohu opět prožít. Navíc se mi líbí pohledy do kabiny a fanoušek má hned pocit, že ty kluci z trávníku zná zase o kus více. Děkuju naším červenobílým hrdinům. Děkuji Jindrovi a už si beru svojí permici a jdu si sednout opět a fandit a splnit další sportovní sny. Husí kůže, zážitky a srdce fanouška. A myslím, že přesně o tomhle je tento seriál. [Exkluzivní předpremiéra 4. a 7. dílu naživo v Muzeum Slavia] (100 %) ()

Zajímavosti (4)

  • Zatímco evropská fotbalová asociace (UEFA) poskytla práva na záběry z utkání bez problémů, Česká Ligová fotbalová asociace (LFA) práva neposkytla, z toho důvodu musel být stažen první díl a v dalších dílech už se záběry z ligy neobjevují. (mis3)
  • Vyšla také kniha s názvem „Totální sezona“, která mapuje stejně jako seriál úspěšné tažení Slavie celou sezónou. (Wade)
  • SK Slavia Praha postoupila také do čtvrtfinále Evropské ligy, když vyřadila celek Sevilla FC, který předtím dokázal tuto soutěž vyhrát 5x, přičemž to zvládl mezi lety 2014–2016 3x v řadě. (mis3)

Reklama

Reklama