Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Asi som trošku iný, ale podľa mňa to nebolo márne. Síce sa to naťahovalo viac ako bolo treba, takých 6 častí by bolo lepších, ale ako taká "nefilozofická" variácia na Arrival sa to dalo. UPDATE po druhej sérii. Dvíham hodnotenie subjektívne na 4 hviezdy. Za prvé preto, že pekne rozvinuli dej, za druhé preto, že ho veľmi slušne uzatvorili pre prípad, že sa nedočkáme tretej série, čo veľmi pravdepodobné a zároveň je ten koniec taký, že môžeme byť v očakávaní, čo by v ďalšej sérii mohlo prísť. Toto totiž je už dnes vzácnosť, keďže televízie vrátane Netflixu sekajú seriály ako na bežiacom páse a pritom si každý zaslúži aspoň seriózne zakončenie, keď už nie ďalšiu radu. Ako negatíva stále zostávajú samozrejme sprosté Netflixácke LGBTQ agitky, ale našťastie to nie je v až takom množstve ako v iných projektoch, tak cez zaťaté zuby sa to dalo zniesť. Viac akcie, viac sci-fi, cestovanie vesmírom a po planétach, to sa mi páči, objektívne to samozrejme je stále na troch hviezdach. ()

Jiu odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore woke garbage. Výstavná skriňa všetkého, čo je zlé na dnešnej kultúre, cielenej na tzv. 'moderné publikum'. Tvorcovia majú radi Kardashianky a Instagram, ale veľa scifi nenapozerali. Mali asi dojem, že sú geniálni a vedia to lepšie.  Pri záchrane sveta tak nie je dôležité vyslať expertov, dôležité je spĺňať kvóty diverzity, teda mať zastúpené všetky rasy, orientácie, farby a odtiene a hlavne byť cool. Kapitánka lode je baba, čo by bolo OK, ale čo bolo na smiech je ako si dali námahu na úvod vykresliť jej manžela ako hysterickú domácu puťku, kým ona je samozrejme silná vodkyňa. Uniformy nenosí nik, veď uniformy v modernej diversity armáde nemajú čo hľadať (LOL). Posádka lode, čo zachraňuje svet sa správajú ako labilní influenceri a individualisti, nemajú žiadnu disciplínu a poniektorí sa rovno priznajú, že vlastne nič nevedia a cítia sa na príťaž. Ale to nevadí, sme inkluzívna spoločnosť, nevadí ak dýchaš obmedzený kyslík a plýtvaš obmedzenými zdrojmi na vesmírnej lodi a ani nevieš čo tam robíš. Aj lodný AI hologram sa chová ako drama queen z reality show a mal som z neho pocit, že sa super počítač z budúcnosti každú chvíľu rozplače. Lodný doktor (transka) sa pri prvom gore pozvracal(a). Aj mne z tejto voloviny bolo počas pozretých piatich častí občas nevoľno, tak to vzdávam. Woke movement tu proste kričí svoje posolstvo z každého záberu na plné hrdlo. Verím, že až sa Hollywood vyhrabe z tohto ideologického bahna, v ktorom je až po krk, tak Another Life bude v učebniciach ako odstrašujúci príklad nezmyselnosti tejto súčasnej woke sekty, čo ovláda filmový priemysel a zneužíva kultúru na vlastnú politiku na úkor kvality. ()

Reklama

Tempest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím mohu hodnotit po prvních 2 sériích. Sci - fi mám rád a na tento seriál jsem byl hodně zvědavý. Bohužel jsem shlédnul hluboce podprůměrné dílo, které má naprosto katastrofální první řadu a o něco lepší druhou. Docela dobrý námět byl scénáristicky naprosto promrhán. Není zde vlastně postava, kterou bych měl rád a s kterou bych se ztotožnil. Už po první řadě jsem se divil, že toto dílo bude mít nějaké pokračování, tak jen doufám, že 2 řady stačily a nebude další pokračování. Aktuální hodnocení prvních dvou řad je 30%. ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že jsem se mohla řehtat jako blázen. Čemu? Bylo toho požehnaně: od strojovny kosmické lodi, která působila, že pochází z poloviny 19. století (jen ta štauferka tam chyběla), přes úplně nesmyslné dialogy a chování, kdy jsem měla pocit, že posádka je zhulená permanentně, po příšerné přehrávání bývalé Starbuck, o ostatních umělcích nemluvě . Po absolvování několika dílů jsem nabyla dojmu, že tohle bylo splácáno jen proto, aby se teenagerům vštípil ten jediný správný genderový postoj. Alfa samce zabijeme hned na začátku, protože my holky Amazonky si všechno zvládnem samy a on by nám do toho kecal, páč má moc testosteronu a ten my máme taky a v některých případech i víc.:-))) Jediné, co stálo za to, byly vesmírné objekty. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl větší přehlídku nesympatických, otravných a psychicky labilních hovad jako je zdejší posádka. Katee Sackhoff v hlavní roli je naprosto děsná. Nedokážu pochopit proč z ní Big bangu dělají masturbační symbol. Zároveň se jedná o přehlídku největších bizárů vůbec. Pár příkladů - 1) Umělá inteligence, řídící loď se zamiluje do velitelky, tak na sebe vezme podobu jejího manžela (je to hologram), rozdá si to s ní, následně od ní dostane kopačky, zhroutí se a pošle loď někam do černé díry nebo co to bylo. Nevím jak je možný milovat se s hologramem ale co už. 2) Někdo umřel? Nevadí vzbuďte náhradníka, máme tu hafo lidí v hybernaci. 3) Do té temné hmoty nemůžeme vletět, bůhví do čeho narazíme. Nevadí o 4 díly později do ní stejně vletíme, nikdo se neptejte proč. 4) Planeta s dýchatelnou atmosférou ... super, přistanem na ní, samozřejmě bez skafandrů. Jé hele šíří se nám tu nějaký mimozemský virus. A podobných píčovin je tam mrak. A to nemluvím o těch úchylárnách hraničících s gay pornem. Jednu hvězdu dávám proto, že postavy umírají celkem efektivním způsobem a čím víc jsou otravné, tím větší měl pak člověk radost z jejich krvavého skonu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama