foto

Kevin Dowling

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 The Last Dance (TV film)
1999 Návrat na farmu (TV film)
Poslední zpověď (TV film)
1996 Měsíc nad pouští
1994 Jsou z nás

TV seriály

2019 The Son (TV seriál)
Numunuu (S02E01)
2018 Madam Secretary (TV seriál)
Baby Steps (S05E07)
2017 Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
Listen Up (E02)
The Son (TV seriál)
Second Empire (S01E03)
The Plum Tree (S01E02)
Agresivní virus (TV seriál)
New Horizons (S04E04)
One Shot (S04E03)
2016 The Catch (TV seriál)
The Wedding (S01E10)
The Real Killer (S01E02)
Bosch (TV seriál)
Exit Time (S02E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Experimental Prototype City of Tomorrow (S04E03)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Bitva o Red Hook (S02E09)
Nezvaní hosté (S02E08)
Bosch (TV seriál)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
Extant (TV seriál)
Druhá strana (S02E09)
Evoluce (S02E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Born Again (S03E06)
Salang Pass (S03E05)
2014 Extant (TV seriál)
Nový svět (S01E11)
Noční směna (TV seriál)
Bitva o Alamo (S01E04)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Arpanet (S02E07)
2012 Go On (TV seriál)
The World Ain't Over 'Til It's Over (E11)
Any Given Birthday (E07)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
The Favorite (S02E04)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Rebellion (S01E14)
2007 Army Wives (TV seriál)
Hail & Farewell (S01E07)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Jen hra (S02E15)
2005 E-Ring (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Related (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
From the Edge of the Deep Green Sea (S03E02)
The Hero Dies in This One (S02E13)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nic než stříbro (S04E08)
2003 Dragnet (TV seriál)
Jake Effect, The (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Kuchař (S01E08)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2002 That Was Then (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Výkonný dědeček (S02E18)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace