Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Recenze uživatele ReichelTomas k tomuto seriálu (2)

Jiný život (2019) 

Skvělý seriál, a to jak po obsahové, tak po technické stránce. První řada má sice velmi slabou první polovinu, kdy se téměř nic neděje, nicméně ke konci se kvalita velmi zlepšuje. Vše vrcholí druhou sérií, která má vynikající scénář. Daleko více než v první řadě se v ní setkáváme s Achaji, celá řada je vlastně o nich. Bohužel se v ní hodně obměňuje obsazení. Ale linka s achaji to téměř až vyrovnává. Kdyby byla ještě jedna řada, s nadšením bych ji shlédnul. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Druhá řada oproti první, která byla taková divně natáhlá, naprosto exkluzivní! Plných 100%! Jediným nedostatkem jsou opravdu strašně nesympatičtí herci. A ti, co za něco stáli, úplně na začátku série všichni umřeli. Záhada. Jenom tak mimochodem (spoiler): Co to je za nápad, že nechali na Zemi úplně plnoprávně jednat vysoce postavenou osobu s tím achajským implantátem v hlavě? Jak to? ()

Reklama

Reklama