Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

Nykrous 

všechny recenze uživatele

Super nápad, ale provedení hrozné :D Dialogy připadaly tak přirozeně jako kdyby je četli. Scénář nedával smysl a chování postav je nepochopitelné. Pár dobrých okamžiků se tam najde, ale nic převratného. 40% ()

hanzyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle fakt nefunguje. Imbecilni postavy, nelogické dialogy, obrovská spousta logických lapsů. Člověk vůbec nerozumí vnitřním motivacím postav. Jeden velký exkrement LOST. ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, kdyby to provedení nebylo tak hrozné. Nemá to ani hlavu, ani patu, skáče se sem a tam, je to jako by budget byl strašně malý a proto je provedení tak bídné. Herecky to není úplně špatně obsazené, ale jejich dialogy jsou strašné. Hudebně taky nuda. Prostě nic s ničím, obdivuju se, že jsem to vůbec dokoukala. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje to zaujalo hezkým prostředím a zápletkou, ale už od druhého dílu to sklouzlo k nepřesvědčivé a nudné sociální vykecávačce nevalné úrovně. (17%) ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Programovací seriál. A aj objektívne len kompilát viacerých seriálov (napr. vykradnutý LOST), pozerateľné to síce trochu je, ale druhú sezónu si už nepozriem, ak bude. ()

luki00 

všechny recenze uživatele

Za ty 4 hodiny to fakt nestojí.. první a 2 díl byl positivní a dle hereckého obsazení jsem byl velmi prekvapen, že herci jako Kate a Alex nedostali víc prostoru i dále.. ale Natálie i když je na ní krásný pohled .. to bohužel neutahne a je to občas fakt nuda . A závěr .. jděte někam... ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale mě to nepřišlo tak hrozné. V posledních deseti minutách posledního dílu mi spadla čelist. Mám na mysli tu scénu se zrcadlem. Něco takového jsem čekal, ale i tak to na mě poměrně zapůsobilo. Připomíná mi to "Signál z neznáma", po jehož konci jsem se na film začal dívat úplně jinak a z postavy Fishburna jsem dostal husí kůži. Tady je to podobné. Mám rád sociální experimenty, LOST a tvorbu tohoto typu. Chtěl jsem dát 3*, ale protože chci trochu vyvážit podle mě neopodstatněné odpady jiných, tak dávám 4*. ()

Mikec007 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvezdicka je jen za tu neuveritelne krasnou ostrovni prirodu. Vsechno ostatni v tom serialu bylo vyslovene tupy. Zato jsem rad, ze to melo takle jen par dilu, ze clovek na ten tupej konec nemusel cekat tak dlouho… ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Tak to je trapárna! Dialogy na h. herci přehrávaj a ještě k tomu totálně ujetý scénář. Vydržel jsem dva díly více těch nesmyslů jsem nevydržel. ()

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Se svým názorem asi půjdu trochu proti proudu, ale seriál mě opravdu zaujal a jeho sledování jsem si užila. Působí na mě jako směska Pod Kupolí a Černého zrcadla a seriál jako takový po všech stránkách rozhodně není k zahození. Poutavý děj i nečekané zvraty opět odkazující na budoucnost a moderní technologie, doplněné o klasickou problematiku jedince, který usiluje o přežití. Tak či tak, námět je zajímavý sám o sobě. Paradigma s pustým ostrovem už jsme viděli mnohokrát, ale alespoň kam moje paměť sahá, spojit to s dystopií moderního světa je novinka. Podle mě tento seriál rozhodně není takový přešlap vedle, jak hodnocení napovídá. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Slušný a napínavý začátek, který mě určitě zaujal. Vypadalo to na zajímavý odhalování, ale bohužel to později zabili tím jak je to vše jen virtuálně, test, druhá šance pro vrahy apod. blbosti. Závěr je taky nic moc, místo napínavýho závěru jsou furt jen kecy než konečně Chase pustí. Dokonce ani nevíme jak zbylí přeživší postavy dopadli dál. ()

pokyy 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda je, že je to ukončené, nemusím čekat na další sérii. Moc urychlené, dalo se z toho vytřískat mnohem více. Škoda. ()

NinetyOne 

všechny recenze uživatele

Laciný, nízkorozpočtový pokus a jakýsi remake seriálu Lost. Podobnost scénáře a dramaturgie je místy až směšně nápadná. Nedomyšlené dialogy postav, zoufalé výkony herců (až na pár světlých výjimek - Warden) a uspěchaný děj. Trailer a první díl se můžou zdát na oko lákavé, ale od druhé epizody jde všechno z kopce. Tajemství ostrova, které se např. ve výše zmiňovaných Ztracených divák nedozvěděl snad do poslední epizody, se tady rozuzlí již v první polovině série. Nedoporučuji sledovat těm, co znají Lost. Jako čtyřhodinový maratón s přáteli na večírku - možná. A pouze v angličtině. 35% ()

lahvi 

všechny recenze uživatele

Vybrat hezký lidi, hezký prostředí, ať se na to hezky kouká a zbytek se udělá sám. Kam ta kinematografie spěje. PS: Na tomdle ostrově nejsou kuřata :D ()

Reklama

Reklama