Reklama

Reklama

Kaena: Proroctví

Trailer

Obsahy(1)

Stromová země Axis na planetě Astria je ohrožena. Ve stromech vysychá míza a modlitby lidí k bohům zůstávají nevyslyšeny. Mladá vesničanka Kaena má zvláštní vidění a je přesvědčena, že Axis ji volá na pomoc. Dívka s rebelskou duší se postaví zákonům kmene i autoritě Velekněze. Na cestě za záchranou země jí pomáhají záhadná stvoření. Kaena stále silněji začíná věřit, že za hranicemi Axis, kdesi za mraky, existuje ještě jiný svět (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

tom88 

všechny recenze uživatele

Chvíľami som myslel, že to bude na 4* no po dlhšom zvážení som usúdil, že 3* bohato stačia. Animácia okolia je úžasná, ale ľudské postavy sa im asi veľmi nevydarili. Dej je chvíľami zmätený a strih tiež, no niektoré zábery sú fakt vydarené. Je to jedno z najväčších sci-fi, čo som videl (asi iba Immortal je silnejšie) a to mali tvorcovia pôvodne v pláne robiť pc hru, ale rozhodli sa pre celovečerný film. Myslím, že sa rozhodli správne. 68%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

3D animovaný fantasy příběh, který měl být pro malé i velké, ale nějak to nevyšlo. Na svou dobu je animace ucházející, ale celkový dojem kazí velmi složitý scénář. Pokud se v něm ztratí dospělý divák, co potom dítě? Dobrodružný příběh je neoddiskutovatelný a o nápady také není nouze. Své kouzlo zkrátka snímek má a tak ho nezatracuji. Hold se musí děj pozorně sledovat. ()

Reklama

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře odvedená práce co do vizuálního pojetí, nato že jsem viděl film 6let po premiéře a že se na něm 4roky makalo, klobouk dolů... Příběh okolo je ale jenom jakási vata a samo o sobě to po slibném začátku začne nudit, žádné překvapení se tedy nekoná, i když se na to koukalo hezky... (asi jsem uchyl, ale Kaena v elastických šatech měla naprosto dokonalé křivky = už asi vim, proč jim to 4roky trvalo). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, totálne zmätený príbeh (jednoznačná scenáristická nedoladenosť/nedokončenosť) a totálne lákavý vizuál. Čo z toho vyplýva v závere? Buď silnejšie dve hviezdy alebo slabšie tri hviezdy. Volím slabšie tri hviezdy, pretože aj po druhom zhliadnutí s odstupom 6 rokov od prvého, ma film celkom zaujal, ale zmätenosť ostala, takže nič nové som z filmu nedostal ani lepšie nepochopil... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je proste divnej film. Zhruba do poloviny filmu jsem dost tapal, ale pak se spousta veci vyjasnila, i kdyz to porad bylo dost zmatene. Animace je celkem slusna, ale chtelo by to vetsi tempo a trochu sviznejsi hudbu. Navic misty je pribeh strasne utahanej a naopak misty je vse moc rychle, az se clovek ztraci a cele to je misty divne sestrihane. Ale napad to je slusnej a tvurci se stydet rozhodne nemusi. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Prvý francúzsky CGI film. (matt6)
  • Film bol venovaný pamiatke Richarda Harrisa. (matt6)
  • Film bol vytvorený rovnakou technológiou, aká sa používa vo filmových sekvenciách videohier. (matt6)

Reklama

Reklama