Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Filmařsky na daleko kvalitnější úrovni než Martyho předešlé filmy a posun je dost znát, zejména kamera byla dost klidná, záběry dobré a kvalita dialogů se na úrověň ZNK filmu docela povedla. Humor typicky řezníkovský, některé věci by prostě člověk nevymyslel a hodinu vkuse se smát nad tak absurdním vývojem děje a některýma scénkama mě prostě baví. Ke konci se to zvrhne v dost sado-maso fetiš styl, což jsem z popisku fakt nečekal a musím říct, že humorem, hovn*ma, úchylama a fetem se tady nešetřilo, tohle Řezník prostě umí. Pořád se to nedá brát jako "seriozní" film, takže subjektivně s hodnocením jdu výše, protože tohle k ničemu jinému než k pobavení fanouškovské ZNK základny sloužit ani nemá. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, která dává svému cílovému publiku přesně to, co slibuje. I když je spousta humoru velmi úchylná, kupodivu ve filmu velmi dobře fungují věci, které obvykle naprosto selhávají u běžných mainstreamových komedií. Tedy zejména konzistentní postavy, dobře napsané, obsazené i zahrané, scénář, ve kterém na sebe jednotlivé scény logicky navazují, a při vší evidentní lacinosti i technická stránka (kamera, střih, zvuk, hudba). Jasně, některé vtipy mi přišly mimo mísu, ale nemohu říci, že bych se nebavil, a to už jsem o čtvrt století starší, než cílovka (70%). ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Naprosto excelentní úlet, který určitě není pro každého. Černý humor občas přechází do naprosto bizardních momentů, ale ve výsledku tvoří zábavný film. Oceňuji naprostou jinakost, touhu jít si za svým, i když tvůrcům musí být jasné, že natočili naprosto nedivácký film, potřebu pobavit především sebe a nabídnout něco, co tady prostě zatím nebylo. Na tento snímek lze tudíž nahlížet jako na mimořádný umělecký počin, nebo jako na velmi ujetou zábavu. Našla jsem v tom obojí a jsem velmi spokojená. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ač je éra komedií o teenagerech dávno pryč, po letech tu máme mladé smolaře, tentokrát v českém provedení. A po vzoru amerických kousků je to o největší kalbě a o doufání v pořádný zásun. Spousta divných, divokých, divnějších i divočejších situací, o kterých se obvykle nemluví, ale mnozí z nás se s nimi „často“ setkávají. Za tak krátký čas to vlastně ani nestihne nějak nudit, já nicméně až takovou porci situačního i dialogového humoru „neviděl“. Výsledek rozhodně netrhá bránici, ale (navzdory nizoučkému rozpočtu) je poměrně přímočarý a nenucený, s několika říznými momenty či specifickými dvojsmysly. Nejvíc by mě asi zajímalo, jak moc dělá Pohl (nejen v hudbě) ramena. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Tomáši, žlutej poplach! Nevlastním sice ještě oficiálně doma titul Mirka Dušína, ale neposlouchám rap,  v životě by mě nenapadlo sledovat projekty nějakého pana Řezníka....a přesto jsem tady.:D Život je jako bonboniéra, jak zní v jednom zapadlym filmu. Problémem je, že u Párty Hard bych taky na první pohled čekal, že zapadne mezi hromadou sexistických komedíí, zatímco tento první díl už někteří označují internetovou legendou a druhý se tady dočkal neuvěřitelných 81 %. Pro moji generaci tedy může jít svým způsobem o určité kultovní dílo. Tak mi to nedalo, musel jsem nad tím filozofovat, mozná mě to urvhlo i do depek, ale  nakonec jsem se na to i podíval, když to není tak dlouhé. Překvapivě to je po samoúčelné  odrazující  úvodní scéně v první půlce místy i vážně vtipné (hlavně scéna zkoušení ve škole, tam snad ani není co vytknout.:D Ona celkově postava Pochcánka  mi byla i sympatická.:D) a některé už nechutné scény a trapné  otřesné otřepané vtípky s Romy  se střídají se světlejšími místy s autentickými puberťáky loosery a ano...Pochcan je fakt dobrej.:D První půlku, kde jsem se místy taky fakt bavil,ale vystřídala druhá půlka se skutečnou párty s jakýmsi pokusem o natáčení porna, nečekanou hromadnou pánskou návštěvou u  a dalších trapných fekálních nechutností  už by pro mě byla za odpad, tam už jsem to vážně přetrpěl do konce.  Jak jsem si docela oblíbil postavu Pochcánka (a naprosto mě rozsekala jeho nabídka křupek a hláška o legu od otce..D Ok, na tohle nezapomenu.:D ),tak postava Poulíčka s beďáry - odpudivá snad úplně vším  mě totálně iritovala.   Tu jsem asi fakt vidět nepotřeboval.  Podtiulkové scény už jsou pro mě vyloženě superodpad. Ale u první půlky jsem se místy bavil a alespoň jsem teda viděl, co stojí za takovým velkým hitem a když to shrnu od zhnusení  až po pár náběhů na výtlem, asi by to mohly být dvě hvězdy. Je to tak, no. Ale jde se jinam... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve finální scéně, kde přinese muž Petrovi (Jakub Kalián) noviny, si můžeme všimnout inzerce na hospodu „U zlatého Mloka“. Je to odkaz na Martinovu (Martin Pohl) počítačovou sérii „Život není krásný“, kde se tato hospoda vyskytuje. (thestrycekfido)
  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)

Související novinky

Reklama

Reklama