Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to neohrabaný ledabylý neobratný nízkorozpočtový mačo thriller s 90 minutami klišé. Willis se v každé scéně šklebí jen tak dlouho, dokud nedostane výplatní šek. Název je přiléhavý - po deseti minutách odhadnete vrcholný okamžik zápletky. Pobavila mě jediná slušná hláška "Nejhorší je v práci za barem rozeznat kdo je opilý a kdo je hloupý". ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 5 chlápků přepadne banku kde je uložený jakýsi box s diamanty. Loupež se, ale nezdaří a někdo zmáčkne alarm tak po nich jdou policajti mezi tím jednomu z nich (tlustému vyžranému plešatci) sejmou bráchu a ho zraní a on se snaží zjistit co se stalo a kdo ho zabil. Mezitím po něm jejich šéf pošle ženskou co vypadá jak Trinity z Matrixu a hraje si na Ramba. Totálně podpůměrné spíše krimi mysteriózní ani omylem teda, který strčí do kapsy kterýkoliv díl kriminálky. Jak to mohlo jít do kin nechápu teda a Bruce už začíná jít poslední dobou dobře do háje ještě tak 2 roky a dopadne jak Steven Seagal a bude hrát v kdejaké sračce. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bruce objevil svého béčkového režiséra a ti společně přicházejí s dalším filmem, který nejpozději při sledování závěrečných titulků pustíte z hlavy. Neopakují se největší Seagalovy hrůzy. Bruce je uvědomělý alespoň v tom, že děj se neodehrává v Bulharsku a on sám vždy jen tak stojí opodál a tahá za nitky. Hlavní roli dostal nějaký irský plnoštíhlý holohlavý chlápek, který zrovna dvakrát charismatu nepobral. 30% ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

po 20ti minutách jsem zjistil že mi je úplně jedno co se v nějakých 10ti minutách stalo a je mi u řiti kdo co a jak. Hrozná nuda, otřesně zpracované přestřelky, nekonečné zásobníky. Aby se 30 policajtů netrefilo do zad stojícího frajera s brokovnicí na to fakt musí mít dnes žaludek i puberťák. Willis začíná hrát asi ze zoufalství v čemkoli. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Brian A. Miller se zkrátka řemeslu pořádně nenaučí - i když má k dispozici otevřený set, kde se střílí policisté a lupiči a šlo by z toho vytřískat solidní scénu, stejně to natočí/sestříhá jak amatér bez znalosti základů (ve smyslu "jak se střihem tvoří dynamika", případně "jak střídat záběry pro přehlednost situace"). NICMÉNĚ v rámci děje je to vlastně neurážející klasika (v kategorii béčkových videovýplachů), Michael Chiklis v hlavní roli neurazí, Bruce Willis se tradičně pronudí pár minutami scén, které nejspíš natočil během jediného odpoledne, závěrečný twist je čitelný na míle dopředu a je tu naštěstí slušný bodycount, takže to ve výsledku docela odsýpá. Dobré to není ani omylem, ale aspoň z toho nekrvácí oči. Dokonce nechybí snaha o budování příběhu a rozmanitost lokací, což je po otřesném Backtrace se Stallonem výrazný pokrok. Ale stejně si 10 Minutes Gone budou všichni nakonec pamatovat hlavně pro to, že jde o film s nejplešatějším plakátem vůbec... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama