Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Willis na tom bude asi dosť mizerne, keď sa necháva nahovoriť na takéto filmy. A to ich má, podľa mňa, za posledné roky celkom dosť, nie zrovna moc vydarených. Neviem, čo tým kto chcel sledovať, ale pre mňa to bola strašná zlátanina. O "slepých" strelách radšej ani nehovorím a čo do "kvality" scenára, asi radšej tiež pomlčať.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož se MInuta po minutě nedá sledovat na sto procent jako jiný, běžný, film, nedalo mi to a tak jsem se podíval, co jsem od režiséra v minulosti už viděl. K filmu jsem po necelé hodině měl nějaký názor a ten jsem si v tu chvíli nechal pro sebe. Jaké ale bylo moje překvapení, že jednu sračku jsem už dal - Elitní zabiják, který je bohužel taky s Brucem - a že k ní mám skoro stejný komentář, jako jsem měl v tu chvíli názor k tomuto filmu. Takže výsledek? Pět let rozdíl a Bruce se svým, teď už můžu říct, dvorním režisérem Brianem Millerem točí stále stejný sračky. Proč Bruci? Ty si zapomněl na svojí roli v komedii Co se vlastně stalo z roku 2008, kde sis z podobných rolí dělal prdel? Nevím to jistě, ale obávám se, že si u mě na dobro skončil... ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší „low quality“ film od Briana A. Millera plus jeho ďalšia nevydarená spolupráca s B. Willisom. C-čkový scenár, nízko úrovňové akčné scény, zbytočná snaha o kombinovanie jednotlivých častí príbehu a záver, ktorý je tak trochu výsmechom celého filmu a Bohužiaľ, aj diváka. Jedna malá hviezda za to, že B.W. sa snaží brať sám seba „aspoň trochu vážne“. V opačnom prípade by som sa priklonil k najnižšiemu hodnoteniu. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Brian A. Miller se zkrátka řemeslu pořádně nenaučí - i když má k dispozici otevřený set, kde se střílí policisté a lupiči a šlo by z toho vytřískat solidní scénu, stejně to natočí/sestříhá jak amatér bez znalosti základů (ve smyslu "jak se střihem tvoří dynamika", případně "jak střídat záběry pro přehlednost situace"). NICMÉNĚ v rámci děje je to vlastně neurážející klasika (v kategorii béčkových videovýplachů), Michael Chiklis v hlavní roli neurazí, Bruce Willis se tradičně pronudí pár minutami scén, které nejspíš natočil během jediného odpoledne, závěrečný twist je čitelný na míle dopředu a je tu naštěstí slušný bodycount, takže to ve výsledku docela odsýpá. Dobré to není ani omylem, ale aspoň z toho nekrvácí oči. Dokonce nechybí snaha o budování příběhu a rozmanitost lokací, což je po otřesném Backtrace se Stallonem výrazný pokrok. Ale stejně si 10 Minutes Gone budou všichni nakonec pamatovat hlavně pro to, že jde o film s nejplešatějším plakátem vůbec... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě bída. Ostatně, co ale čekat od filmu, kde hlavním hrdinou je někdo s ksichtem, postavou a hereckým umem Michaela Chiklise a hlavní ženská postava připomíná žábu po přechodu. Kde hraje Bruce Willis, k čemuž není ani co dodávat. Kde scénář nenabízí krom hromady tuctovostí a nudy už nic jiného. Kde rutinní režisér nedokáže pracovat se zápletkou, se spádem, s akcí, s atmosférou, který nedisponuje ani nápady, ani odvahou natočit film jakkoliv výrazněji, či zajímavěji. Kde nejdražší položkou na výsledném účtu byl honorář pro toho zoufalého plešouna. Kde dialogy mají úroveň hovorů dětí prvního stupně základní školy. Samozřejmě, nehrát v tom alespoň těch pár minutek Willis, neštěkne po tom ani pes, jenže to jeho jméno přeci jen ještě nějakou tu marketingovou sílu má, takže se pár zoufalců, jako třeba já, chytne, s nadějí, že by se mohl stát třeba zázrak, a Bruce by propůjčil ten svůj znuděnej ksicht něčemu, co by mohlo zas po mnoha letech bavit, ovšem ani tentokrát to, nepřekvapivě, neklaplo, takže zkrátka, tato tuctová nuda nestojí ani za minutu pozornosti, je to nevýrazný, laciný béčko, které nemá vážně vůbec čím zaujmout. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama