Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dva filmy a hodnotím je zcela stejně. Humorem naplněná akční komedie, která skutečně stojí za to. Ona dvojice, z níž vtipy srší zejména Chackie se snad hledala celou věčnost, než se konečně našla. Ačkoliv je film vtipný, dokáže diváka zcela zchladit, když se přijde na hlavního záporného hrdinu, s nímž scény vždycky stojí za to. Ačkoliv je snímek dobrý, není dokonalý. Dějem totiž trošku nudí, neboť je strašně natažený. Bojové scény sice jsou fajn, ale nemusí být zase všude. Za mě 4/5 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zato druhý díl je už i docela solidní porce zábavy. Tucker se zlepšil, Jackie více využitý, humoru je více a příběh není už tolik čitelný. Ratner natočil svůj dost možná že nejlepší kousek, přestože je to do značné míry spíše dílo náhody. Amerických Chanovek, který stojí za pozornost není mnoho, ale tuhle jsem si docela užil. 70% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Tucker je idiot, který má plnou hubu rasismu. Jacki Chan je chudák, že s ním musí hrát. CITÁT - Už mě štvou ty tvoje kecy. Isabella ( Roselyn Sanchez ) je kočka. Rvačky Jackiho Chana jsou parádní a choreograficky perfektně sladěné. Film je sranda, ale Tuckerovi řeči někdy lezou na nervy. Závěrečné titulky jsou opět ve znamení nepovedených záběrů. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

pod kýmkoliv jiným by ten film vypadal o stoprocent lépe! Ratner by si měl podat ruku s McG a vyrazit přes rozkvetlou louku do západu slunce, konec stmívačka a v titulkách prostřihy na jejich společné sadomaso hrátky v kůlně u dědy! Film je naplněn klišé, jen kopíruje druhý dil, nechá Jackieho skákat a kopat, vyhýbat se ranám a Tuckera žvanit. jasně utáhnou to protože tohle umí, ale vůbec tu není snaha využít nějaký potenciál. Cokoliv inovovat. zkusit něco jinak. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Neni to úplně pravidlem, že by dvojka překonala jedničku, ale pro mě je toto jeden z těch případů. Jackie tu sází jednu bitku za druhou, a fyzicky i nápaditě je tu opravdu na vrcholu, takže se dočkáme bitek na bambusech, proskakování skrze mřížky, a desítek zmlácených nepřátel. Tucker je tu pochopitelně stále ten ukecanej, ale musim říct, že jeho charakter je v rámci těch klasických černošských ukecanců pro mě jeden z těch nejlepších, a jeho imitace Jacksona, nebo "rasistické" narážky jsou vážně super. Pro mě je tohle jeden z nejlepších Jackieho filmů. "Kdo umřel? - Ty! - Detektiv Ty?" ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Scéna v letadle, kde Carter (Chris Tucker) dostane košer jídlo, měla původně vypadat jinak. Carter se měl zeptat Leea (Jackie Chan), jestli nechce kousek z jeho plněné ryby ("gefilte fish"). Jenže Chris Tucker nebyl schopen vyslovit "gefilte". (SG-1)
  • Severoamerické tržby byly 226,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 347,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama