Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Netflix to má stále s tou spotřební filmovou produkcí (tedy mimo ty skutečné stomilionové a festivalové kousky) na pováženou a stejně jako jsem předtím s klidem vynechal Worthingtonův Titan, stalo by se tak i u Roztříštění (uměl bych si představit přesnější český název). Nicméně mě překvapilo až nebývale vysoké hodnocení na tento typ filmů (a doporučení od člověka, na kterého dám) a ačkoliv to není stoprocentní spokojenost a jednu chvíli jsem se i nudil, tak po většinu filmu jsem byl v příjemném napětí a poměrně hezky to uteklo. Skutečně takových mixů Uprchlíka a (možná?) Fight Clubu je spousty, plus mě to ještě vizuálně tou šedivou odpuzovalo, ale Sam Worthington mi nikdy nevadil a každý aspoň trošku snesitelný snímek mu přeji...7/10 ()

William_ 

všechny recenze uživatele

7/10. Do poslední scény se ptáte jestli je to, co vidíte, skutečně pravda, a nebo to je fikce. A to ani nemusíte sledovat věřte nevěřte, protože tohle je daleko lepší. Přesvědčivé herecké výkony 2 hlavních postav (Lily Rabe už má s podobným žánrem zkušenost ze seriálu AHS) a zde si užívá svou oblíbenou roli. Jednoznačně jeden z povedenějších kousků co můžete nalézt na Netflixu. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmů na Španělský způsob. Contratiempo, La Cara Oculta. Krásný mindfuck na konci. Audio filmu byť podkreslovalo šílenství jedné choré mysli, ale místy znepříjemňovalo zážitek. Nicméně poutavý psychothriller za použití Kavkovské absudrity při práci s byrokracií - tentokrát z prostředí nemocnice. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojler jaxviňa! Napínače o jebání či nejebání v hlavě jsou již za ta léta filmování dokonale vytěžené a jen výjimečně se objeví něco, co vás nápadem i exekucí ještě posadí na prdel. Ani tento satanžel není výjimkou a zhruba po 10 minutách musí být i průměrnému šimpanzovi (LIVča musí spapat ještě hodně banánů, ale zase si dozajista užil blahoslavené překvapení, když mu po dvou dnech sepnul neuronový impulz) naprosto jasné, že tomu nesympatickému excelentnímu neherci, který má na xichtě navlečenou kůži z obličeje někoho jiného a tu nedokáže mimicky ovládat, jebe jako z partesu. Následuje tudíž průhledně klišovitá hra na kočku a debila, kdy střihač a i ten nejzanedbatelnější komparz na přihlížejícího mongoloida u prstění sestry významně pomrkává „Jebe mu! Jebe mu! Jebe mu!“. Nicméně tenhle Andrzén není žádný žabař, jak již v minulosti několikrát prokázal, a natočil to velmi svižně a zábavně, přičemž se z vás v poslední třetině i vcelku roztomile snaží udělat ŽIVÉHOMRTVÉHO. Paradoxně by tomu v kontextu provedení daleko víc slušel závěr typu Sdružení nedobrovolných dárců orgánů a hlavní postava bez regresního traumatu, osazená nejlépe někým, kdo by byl schopen i nějaké hlubší pantomimy, než jen s koženě ukřivděným výrazem jebavě valit bulvy. Ovšem i tak pěkné čtyři vředy. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Netflixová vyhajpenost, která se sice snažila mít po celou dobu záhadnou a hutnou atmosféru, nicméně děj je kolikrát až příliš nevyvážený a ještě ke všemu tomu vybraní herci příliš nepřispěli, protože Sam Worthington je mi tak nějak nesympatický. Sice ta veškerá nejistota a podezřelost mohla fungovat, ale obecně mě tento snímek nechal chladnou a tvářil se možná až moc sebevědomě vzhledem k tomu jak banální nakonec ve skutečnosti bylo finále. Nevzrušené tři hvězdy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama