Reklama

Reklama

Criminal: Velká Británie

(seriál)
  • Velká Británie Criminal: UK (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(7)

Obsahy(1)

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (10)

Criminal: Velká Británie (2019) 

Super, doporučuju. Jestli zkusím i Criminal i z jiných zemí si nejsem úplně jistá. Tuhle partu jsem si fakt oblíbila a bude mi chybět. ()

Série 1 (2019) (S01) 

Co všechno se dá rozehrát ve dvou místnostech a jedné chodbě. Koncept minisérie mě baví. Jsem zvědavá i na druhou řadu, ()

Edgar (2019) (S01E01) 

Přiznám se, že ačkoli mám Davida Tennanta upřímně ráda, tak mě jeho obsazení v roli doktora trochu zaskočilo. Čekala jsem spíše neokoukané tváře. Ten nápad se mi fakt líbí. I ta komornost, kdy se drama děje jak ve výslechové místnosti, tak evidentně (jasně, že menší) i mimo ni. Těším se na další díly. ()

Stacey (2019) (S01E02) 

Oproti Edgarovi (dnešních červených 83) má Stacey v hodnocení dost sešup (dnešních modrých 69), ale mě se teda ten díl líbil. Hayley Atwell bezpochyby umí - i když teda, já ji nemám moc nakoukanou a taky teď vidím blbě na jedno oko, a možná i proto mi přišlo, že tam hrála Nikol Moravcová. :D Po dokoukání můžeme debatovat o vině, nevině, kolik toho člověk musí snést a jestli neschopnost opustit je ta vina hlavní. Za mě zajímavý případ. ()

Jay (2019) (S01E03) 

Už v Městečku Fortitude hrál Nicholas Pinnock nesympatickou postavu a tady v tom pokračuje. I když to samozřejmě nebyla jeho chyba. Tým se nám rozpadá, uvidíme, co nás čeká v další řadě. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá série si v ničím nezadá s tou první. Koukala bych i na třetí, kdyby byla. Jestli zkusím i Criminal i z jiných zemí si nejsem úplně jistá. Tuhle partu jsem si fakt oblíbila a bude mi chybět. ()

Julia (2020) (S02E01) 

Druhá řada začala parádně. Když Vanessa seděla na schodech a říkala, jak má, tiše jsem s ní souzněla. Protože tohle se opravdu nenosí. A taky jsem na ni byla pyšná, když si "občurala píseček" a pak si je namazala na chleba a stejně tak v závěru. ()

Alex (2020) (S02E02) 

Od Alexe jsem na první pohled nic moc nečekala, a namísto toho je to zatím asi nejlepší díl. Rozhodně vás nenechá chladnými. Osobně mě dostala i právní zástupkyně podezřelého. I v samotném závěru si dovoluji říct, že vlastně nevíme, jak to bylo, všechno jsou jen domněnky. 4,5* ()

Danielle (2020) (S02E03) 

Danielle mi zatím sedla asi nejmíň. Možná pro to, že jsem v ní od začátku viděla nedůvěryhodného narcise s neobvyklým koníčkem. No... jednou se trefíš, jednou ne. Btw: To s tou sociálkou mi přišlo ve finále zbytečný. ()

Sandeep (2020) (S02E04) 

Kurňa! Kdo by to byl do Ráže řekl! A Hugo byl takový příjemný bonus. 4,5* ()

Reklama

Reklama