Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho mě bavili na to, abych se jim potom odvděčila nějakou malou známkou? :) zase se k tomu váže další fajn historie :-D .. jako malé dítko, základní školou povinné, jsem na to občas koukla.. To víte, vysílali to po 22.hodině, kdy jsem už dávno měla spát. A víte, jak to je.. zakázané ovoce... ;) ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama