Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, osm z deseti blbců sleduje Tele Tele a já se k nim hrdě hlásím. Pokud třeba Esquire berete smrtelně vážně, určitě ho považujete za pokleslý a trapný šovinistický plátek s líbivým pozlátkem, které nás, tupce a omezence, přitahuje a zjevně nechápete smysl ani jeho, ani TELE TELE. Tím totiž je zesměšňování "kvalitních" a "zábavných" pořadů, což se tvůrcům daří naprosto skvěle. Ono totiž to laškování zprávařů se sporťáky někdy je docela trapné, a ten nahraný smích je tady zcela na místě, alespoň se nesnaží, aby to znělo reálně (jako máme možnost vidět třeba ve "Skvělých Silvestrovských Show" (TM)). Ale proč to tady vysvětlovat, podívejte se sami a vydržte až do závěrečných titulků, ta přehlídka přeřeků a zkažených záběrů za to opravdu stojí. A pokud výše uvedené nepovažujete za argumenty, tak vězte, že za některé kusy politické satiry, za Pologotky se Superstárami a především VŽDY za seriál v hlavních rolích se Zdenou Herfortovou a Ladislavem Lakomým (modří už vědí, co myslím;)) nelze Tele Tele prohlásit za zbytečnou či odpadní. To by byla hodně neférová generalizace a navíc je to pořád o něco lepší než slovenské SOS. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není snadné hodnotit. Na jednu stranu to nápadně připomíná ty Novácké "estrády", které z duše nenávidím. Když ale sledujeme s čistou hlavou, tak člověku dojde, že tenhle pořad si s podobných kulturních braků vlastně utahuje. Utahuje svým způsobem... Často přehnaně, více než často trapně nevtipně, zřídka trefně. Jenže je nefér hloupě negovat kvůli osobám nebo dokonce stanici odvážný pořad. Vytvořit podobný formát je obtížné a Tele Tele došlo (vyjma České sody) zřejmě nejdál, to je velké plus. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tele Tele si na nic nehraje a jede, sice na né moc inteligentní, ale pohodové vlně. Škoda jen, že devadesát procent scének je snadno předvídatelných a tak ani né moc zábavných (ještě k tomu většinou jsou založeny na sexuálním, rasovým či alkoholickým podtextu což po čase je nuda), poté jsou tam televizní noviny a rodina Kopečkovic, tyhle části jsou ty lepší z tele tele. ... HODNOCENÍ: 40% (3*) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Tele Tele" - Nie, nie! Humor tohto podivného quarteta mi nikdy nesedel. Na môj vkus to bolo moc primitívne. Ale tiež hodne odvážne a na svoju dobu originálne. To musím zohľadniť pri hodnotení. Takže maličkému Michalovi Suchánkovi, vyžratému Richardovi Genzerovi, nesympatickej Veronike Žilkovej a trapnému Jesefovi Cardovi dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama