Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (159)

castor 

všechny recenze uživatele

Nemusí být vždycky tak úplně pozdě. Ani po smrti.. Na poli romantických filmů se málokdy objeví nějaký svěží, poměrně originální zástupce. Romantické drama, sic několikrát zabolí promarněná šance v té či oné scéně, mě k sobě přivolalo prostřednictvím režiséra Gila Jungera, tvůrce mnou toliko milované modernizace Shakespearovy hry Zkrocení zlé ženy 10 důvodů, proč tě nenávidím. Jak říkám, v mnohém se to mohlo posunout do ambicióznějších výšin, nicméně atmosféra Londýna, déšť, hudba, chemie mezi ústřední dvojicí.. prostě si někdo s divákem hraje na vydíranou, ale na mě to fungovalo.. a za to se nestydím. Potěší i herci. Neokoukaný a zejména v druhé polovině s přehledem uvěřitelný Paul Nicholls a překvapivě umírněná a vskutku velmi příjemná Jennifer Love Hewitt (její asi nejlepší snímek).. tak proč to s nimi nezkusit? *** až **** ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pokud uvážím, že většina silných romantických filmů, co jsem viděl, pocházela z východu (Asie), pak musím v tom kontextu prohlásit, že tohle je v mých očích jeden z nejlepších romantických filmů západu. Všechno tu funguje jak má, trapasy jsou opravdu takové, že si člověk zakrývá oči, dialogy nejsou kýčovité, scény opravdové a děj - samozřejmě krom hlavní premisy - naprosto uvěřitelný, alespoň pro někoho, kdo opravdu hltá romantiku. Kéž bych věděl o víc takových filmech. Na kontextovém západě mě bohužel ale asi lepší nenapadá, takže mu prozatím chtě nechtě musím přiřknout pomyslnou korunku. ()

Reklama

Giggs 

všechny recenze uživatele

Ono to už tak byva, že tie najväčšie klenoty ostavaju v uzadi, zabudnute. To je ich udel. Take filmy však veľke promo ani nepotrebuju, oni su reklamou sami sebe. Čo je na strane druhej škoda, lebo sa o nich malo vie. Každopadne, už to tu padlo. Toto skvele fantasy sa zjavne inšpirovalo Vychodom, čo je len a len dobre. Možno je toto ta spravna cesta. Naozaj nadherny film, s nie celkom očakavanym, no o to lepšim zaverom. Kiežby boli všetky take... ()

TheTomCZ 

všechny recenze uživatele

Prej další Groundhog Day? Kéžby... Komedie se moc nekoná, fantasy se omezí na jeden moment... A když si trochu zaspoileruju, tak princip časové smyčky už využil kdekdo, všichni líp, a nikoho nenapadlo ukončit to hned v prvním opakování. Proč? Protože to nedává smysl. A kdo viděl aspoň jeden takový film, dokázal by vymyslet tisíc lepších způsobů, jak z toho vybruslit... Ale logika si dala bohužel volno, přednost dostala slaďárna... Pokud máte rádi deštivou Anglii a jste opačného pohlaví než já, klidně si jednu či dvě hvězdy přimyslete. Mě ale na průměru udržela jen sličná Jennifer a taky fakt, že si sama napsala i nazpívala obě titulní písně, za to jako muzikant dávám palec nahoru. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se právě dodíval na hojně doporučovaný snímek If Only a musím zcela po pravdě uznat , že moje pocity jsou vesměs smíšené. Ne, že by byl snímek špatný, to v žádném případě, ale nevím jak to říct přesně, přišel mi moc umělý. Jennifer Love Hewitt mně přišla taková moc upjatá no a kdyby přibrala aspoň 10 kilo, vůbec nic by se nestalo. Nejvíc se mi líbil starý mazák Tom Wilkinson v roli taxíkáře. No a když tady čtu některé komentáře, první snímek, který se přiblížil Asii, no to snad ne. Přišlo mně, že je ve filmu o 10 kilo cukru víc než třeba ve Vampire Diaries a to mám deníky celkem rád. Tři mínus. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)

Reklama

Reklama