Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Jižní Korea Ojingeo geim (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (9)

Červená, zelená (2021) (S01E01) 

Nemám ve zvyku příliš koukat na korejské seriály, ale tomuto se nedalo vyhnout. Je to něco nového a originálního. I když pamětníci Hunger Games se tu rozhodně najdou, zde je to o chlup brutálnější. První díl pobavil a přesně dodal to, co měl. Těžko říci, zda ale ostatní hry budou stejně tak zajímavé a jen se nebude recyklovat zápletka první epizody. ()

Peklo (2021) (S01E02) 

Palec na horu za to, že jsme opustili hru a vrátili jsme se do normálních životů obyčejných postav. To jsem rozhodně nečekal, myslel jsem, že peníze budou pro mnohé důležitější a zůstanou ve hře. Což ve finále jsou, jen si to většina postav uvědomila o 40 minut později. Třetí epizoda jasně ukáže, zda nás čeká recyklace či něco nového. ()

Muž s deštníkem (2021) (S01E03) 

Zápletka s poldou a postupným odhalováním organizace a všeho, co za tím je, se aktuálně stává tou nejzábavnější. A vlastně i kvůli tomu se na seriál těším. Druhá hra bohužel šla ve šlépějích té první a prakticky nepřinesla nic nového, ba naopak byla o něco nudnější. Bude fakt lepší se zaměřovat na záporáky než upírat zrak pouze na hry, ty mohou omrzet. ()

Drž se týmu (2021) (S01E04) 

Tentokrát se povedla jak hra s přetahováním, tak i to, co tomu předcházelo - tudíž bitka v noci. Jsem rád, že se tvůrci vydali touto cestou a snaží se dostat pod kůži jednotlivým postavám, které přestávají být jednotvárné. Kdyby to bylo jen o bezduchém vraždění, bylo by to asi o ničem. ()

Férový svět (2021) (S01E05) 

Policejní linka dostává konečně více prostoru. Tentokrát se toho více dělo právě u policajta, který začíná rozkrývat fungování organizace po celá léta. ()

Kganbu (2021) (S01E06) 

Tak tohle byla doposud nejlepší epizoda. Sice se jednalo o blbé kuličky, ale mělo to emoce a konečně (a vlastně i bohužel) zemřel někdo ze známých postav. Je zajímavé sledovat, jak se z hodných lidí postupem času vyklubou zákeřňáci, kteří vás jsou schopní potopit, podvést a lhát vám. Tento díl ale skvěle vystihl náš lidský charakter. ()

VIP (2021) (S01E07) 

Zase velice povedená hra, která taktéž měla něco do sebe. Připravila nás o pár zábavných postav. Z VIPek se ale dalo vymáčknout něco více než jen ubohé úchyly... ()

Bílý kůň (2021) (S01E08) 

Kratší, možná malinko údernější, ale teď mi přijde, že už to malinko bude stagnovat. Odhalení hlavního záporáka malinko zklamání, konec byl předvídatelný, uvidíme, jak s tím zahýbá finále. ()

Jeden šťastný den (2021) (S01E09) 

Hořkosladký konec nejen her, ale i celého příběhu. Poslední hra už nebyla až tak zábavná, nicméně asi se v seriálu musel objevit nějaký ten souboj jeden na jednoho. Z dozvuků po hře mám poměrně smíšené pocity. Co si budeme povídat, finále nebylo nejlepším dílem, od druhé řady ale nevím co čekat. Dokážu si představit jen čistou recyklaci. ()

Související novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama