Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Jižní Korea Ojingeo geim (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenze uživatele Terezinka198 k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2021) (S01) 

Trochu se obávám té připravované druhé série... tohle mohlo být solidně zakončeno i ukončeno... game over, finish. Ne, prachy. Zas a opět. Ale nedivím se jim, do určité chvíle to byla peckovní jízda. Pak nám to začalo skomírat pomalu dolů... což je škoda. S tou lidskou psychikou pod nátlakem si mohli tvůrci vyhrát ještě o něco víc. ()

Červená, zelená (2021) (S01E01) 

Měla jsem velké obavy. Protože když je něco až moc "doporučované" a "hype" kolem toho neopadne moc brzo, většinou to smrdí průserem. První díl byl super, užila jsem si ho. Sice to pro někoho může být zpočátku natahované, ale dobře nám to ukázalo, s jakými lidmi se budeme (nejspíš) setkávat i v dalších dílech. Doufám taky, že se taky bude hezky pohrávat s lidskou psychikou, to téma k tomu přímo vybízí. Snad to nebude promarněná šance. ()

Peklo (2021) (S01E02) 

Trošku zklamání ze společného rozhodnutí. Ale jsme opět ve hře s mnohými starými známými a novými tvářemi. Jednotlivé postavy mají svůj vlastní důvod, proč se vrátit zase do hry. Ale jedno je spojuje; útěk z reality. ()

Muž s deštníkem (2021) (S01E03) 

Zajímalo by, kdo tohle všechno sponzoruje. Nejen ty nápady a výdaje spojené s hrami jako takovými... ale kdo platí "hlídače" a "ty, co sbírají vyřazeného hráče". A taky pro každého rakev + spálení? Sakra, vždyť to musí stát mnohem víc, než kolik jim ve finále zaplatí. ()

Drž se týmu (2021) (S01E04) 

Přetahovaná trochu jinak. Peckovní díl. ()

Férový svět (2021) (S01E05) 

Kinda spoiler? Takže tyto hry se tu vesele hrají už přes 20 let? Najs. To nikomu nepřijde divné, že během pár dnu zmizí přes 200 lidí? Ale zase je to Korea, že jo, tam se to ztratí snadno. A je trochu úsměvné, že teď nemuseli zúčastnění podepisovat srozumění s pravidly, přestože tam byly i nové tváře. ()

Kganbu (2021) (S01E06) 

"No! That game is for little children." Nejsou tak náhodou všechny ty hry původně pro děti? Jen... trošku upravené, aby to diváky bavilo? Kolik do tohohle projektu sponzoři vůbec vrazili prozatím, pokud to jede přes 20 let v kuse? Baví je to? Mění se hry? Kdo vybírá, která hra bude příští? ()

VIP (2021) (S01E07) 

Bizardní přehlídka masek našich VIP. A jeden z nich je typický archetyp toho oplzlého, tlustého zbohatlíka, co si vyhlídne nějakého týpka. Hra jako taková se povedla, opět tlak na psychiku, odchody některých postav mě ovšem nijak nepřekvapily. Blížíme se do finále, je třeba je zredukovat, co nejvíc. ()

Bílý kůň (2021) (S01E08) 

Trošku úsměvná, kratší epizoda... výbuch, díky kterému zraní poslední tři účastníky ve hře, nikdo neřeší. Součást plánu, jasně. Když se předtím zabíjejí v noci, tak je to taky v pohodě. Ale teď? Je jasné, že očividně nechtěli, aby sponzoři přišli o svou zábavu tak rychle - takže ano, jednu smrt ještě omluví, ale aby se jim poslední dva finalisté zabili navzájem hned potom? Neeeeee, to přece neeeee, ještě potřebujeme podojit naše zbohatlíky. :) PS: Hlavně, že se najedli. To bylo sakra podstatné, že jo ()

Související novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (více)

Reklama

Reklama