Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá úvodní epizoda s cestou autobusem k americkému symbolu svobody. Poznáváme Dominickovu současnou partnerku, posléze jeho výbušnou povahu pozná sociální pracovnice ústavu, do kterého umístili Thomase. I následně psycholožka, která za bratrem dochází. Další z řady utrpení pak představuje Dominickova ranní cesta k dětské postýlce. Stejně jako postupné odloučení s manželkou. Tahle depresivní látka je vyprávěná z jeho perspektivy, včetně vzpomínek na složité dětství a dospívání. S ohledem na to je patrné, že hořké osudy bratrské dvojice poznáme co nejkomplexněji. Herecká kariéra Marka Ruffala startovala pozvolněji, poslední dekádu jsou však jeho (dramatické) role skvostné. Ztvárňuje rovnou dva (duševně i tělesně) odlišné a složité charaktery. Klobouk dolů. Jízlivý humor mi sedí. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Viem, že toľko je pravda” , epizóda II. , našťastie nezaostáva ani za tou prvou, a to je vôbec kľúčové, že je to tak. Na začiatok sa tvorcovia vracajú do minulosti dvojičiek Birdseyových, keď ako tretiaci základnej školy cestovali na školskú exkurziu k « soche Slobody » , počas čoho sa Thomas akosi zvláštne a nechtiac „zasekol” v busovom vécku, čím bol v podstate väčšinu spolužiakom iba pre smiech, až sa Dominick cítil strašne trápne... Domenico má oveľa viacej životného (hereckého) priestoru, ako Thomas, ktorý je momentálne na 15 dní zavretý na forenznom oddelení, a potom sa vlastne uvidí, čo ďalej ? Taktiež v depresívnom flashbacku, zisťujem, z čoho vznikla kríza medzi Dominickom a Dessou Constantine... ? Dom ešte absolvuje i jedno posedenie s Dr. Patel, ktorá mu prehrá audio nahrávku s Thomasom, až mi normálne behal mráz po chrbte, tak je to skľučujúce, že som ho nemusel vonkoncom ani vidieť, bohato stačilo len počuť ! Je to priam nabité samými, ťažkými emóciami, preto neodporúčam sledovanie labilným jedincom, ktorí akurát prežívajú neľahké obdobie plné všelijakých útrap. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlbší a ešte hlbší náhľad do minulosti. Klaustrofobická scéna z autobusu dáva poznať, ako to mal jeden brat s druhým a aké to bolo pre toho viac pri zemi utrpenie. Aby sme ale už od prvej časti chápali, že o nič lepšie to nie je ani v súčasnosti. No a sekvencie s manželkou zase potvrdzujú pravidlo, že chudobnému aj z hrnca vykypí či niečo podobné. BTW Juliette Lewis opustila scénu, ale asi sa ešte vráti a nastúpili Imogen Poots a Archie Panjabi. Len škoda, že hlavná postava je úplne v prdeli... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama