Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v lesích Georgie nalezeno tělo jedenáctiletého chlapce, detektiv Ralph Anderson se pouští do vyšetřování děsivé vraždy. Jelikož důkazy i svědectví naznačují, že vrahem je místní učitel a baseballový trenér Terry Maitland, Ralph se postará o jeho zatčení na veřejnosti. Je však zmatený z Terryho zjevné lhostejnosti k tomu svůj zločin skrýt. Poté, co Terryho žena Glory zavolá na pomoc jejich právníka Howieho Salomona, zmatený Terry během výslechu předloží neprůstřelné alibi. Howie mezitím pověří svého osobního asistenta Aleca Pelleyho, aby prověřil Terryho verzi příběhu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (48)

emdvojka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrazivo atmosférický, plný tajomna a nevysvetlených otázok zo zamotaným dejom a s obrovským otáznikom, čo sa vlastne deje. Pôsobivá a strašidelná podmazova hudba, dobre herecké výkony, ubiehajúci dej a zábavný obsah, ktorý vo mne vyvolal chuť rozpletať túto sieť zvláštnych okolností okolo vraždy malého chlapca a jeho údajného vraha. Jason Bateman sa na režisérskom kresle, teda vyšvihol. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta hudba! Podle předlohy mého oblíbeného spisovatele Stephena Kinga málokdy vznikne něco, na co se nedá dívat. Ale občas vznikne něco, co prostě boří veškeré pomyslné hranice toho nejlepšího, co jsem měl tu možnost a čas sledovat. Úplně se mi ve vzpomínkách vrací první díl Temného případu nebo The Wire - Špína Baltimoru. Jenže to bylo před dlouhou dobou. A tohle je skutečně nejlepší pilotní díl, jaký jsem za posledních pár let viděl. Už se těším na pokračování, snad se to bude vyvíjet v podobném duchu. ()

Reklama

STORM70 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před půl rokem jsem četl knihu z které jsem měl pořádnou husinu a tak jsem byl zvědavý jaké bude filmové zpracování... Většinou mám po knize z filmu smíšené pocity viz Sněhulák, ale první díl mě vůbec nezklamal spíš jsem byl velmi mile překvapený. Výborná atmosféra, skvělá hudba a herecké výkony. Jen tak dál... 9/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za tu parádní atmosféru na to budu muset hodit očko i na další díly.Jason Bateman pěkná režie,ale i jako herec umí.Pravda je,že v Ozark mě přestal bavit samotný seriál vcelku brzo.Knížku nečetl a celkově Stephen King není úplně můj šálek kávy,ale na tohle jsem sakra zvědavej.Pilot parádně vykresluje postavu a dokáže ji i prodat.V detektivním měřítku sledujete vlastně pomalu skvost,který doufám dalšíma díly bude jen překvapovat.90% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Bojím se, že toto napětí, tempo (antitempo) a kvalita nemůže vydržet po celou řadu, ale když se netrpělivě vrtíte v křesle, manželka vám ve 23:15 po skončení prvního dílu řekne pusť tam ještě jeden a potom následuje skoro hádka, když oznámíte, že stejně do 8. března nebudeme vědět, jak to dopadlo, tak je něco velmi dobře. Od první řady True Detective jsem nebyl tak okamžitě a nekompromisně zaháčkován a přikován k obrazovce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V seriálu je řečeno, že syn detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn) umřel na rakovinu, nicméně v novele je nepřítomnost jeho syna vysvětlena tím, že je na letním táboře v Michiganu. (NiWi)

Reklama

Reklama