foto

Frank Deal

  • nar. 7.10.1958 (61 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Algorithm: BLISS
2018 Aeris
Osmá třída
Wildling
2017 White Face
2016 Manhattan Night
2015 Black Dog, Red Dog
2014 NON-STOP
2012 Bourneův odkaz
The Bay
2008 Able Danger
Podvod
2007 Příliš čistotný nájemník
2006 Flannel Pajamas
The House Is Burning
2000 Doghouse, The

TV seriály

2020 Outsider (TV seriál)
Roanoke (E02)
Fish in a Barrel (E01)
2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Období malých ústupků (E08)
Manifest (TV seriál)
Contrails (S01E11)
2018 Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Unclaimed Baggage (S01E04)
Reentry (S01E02)
další epizody (4)
Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 4 (E04)
2017 Terapeutka (TV seriál)
Black Barn (E10)
Neverland (E09)
Vagabond Hotel (E06)
další epizody (7)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Uklouznutí (S03E08)
Výdaje (S03E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
IHOP (S05E09)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Bombový útok (E03)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Open House (S03E03)
Baggage (S03E02)
2014 Gotham (TV seriál)
Maska (S01E08)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Alpha House (TV seriál)
In the Saddle (S01E11)
Černá listina (TV seriál)
Ivan (č. 88) (S01E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
Sdílené dítě (S15E19)
2013 Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Domovník (S01E11)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Friending Emily (S14E06)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Heroes (S01E02)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Heart of Darkness (S16E13)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Ladies' Day (S04E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Foul Play (S12E21)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scourge (S02E21)
Countdown (S02E15)
Secrets (S02E12)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disrobed (S01E13)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smrt na univerzitě (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky