foto

Frank Deal

  • nar. 7.10.1958 (59 let)
    Birmingham, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 White Face
Wildling
2016 Manhattan Night
2015 Black Dog, Red Dog
2014 NON-STOP
2012 Bourneův odkaz
The Bay
2008 Able Danger
Podvod
2007 Příliš čistotný nájemník
2006 Flannel Pajamas
The House Is Burning
2000 Doghouse, The

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Driftwood Lane (E03)
Morgan Stop (E02)
The Rabbit Hole (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Slip (S03E08)
Expenses (S03E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
IHOP (S05E09)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Bombový útok (E03)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Open House (S03E03)
Baggage (S03E02)
2014 Gotham (TV seriál)
The Mask (S01E08)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
2013 Alpha House (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Super (S01E11)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Kašli na lemury (S03E10)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace