Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (8)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten námět a zpracování je tak dobré, že si tvůrci mohou dovolit i epizodu, která na první pohled vypadá, že nás posouvá k finále velmi pomalu, jenže ono se v ní stalo poměrně hodně věcí a i díky této epizodě se smrskla ta pointa do prosté otázky...jsou všechny naše kroky předučené? Pravděpodobně se dozvíme, že ne. A mnoho lidí bude závěrečnou epizodou zklamaných...jenže on je to i v případě tohoto seriálu, opravdu elegantní kruh a pokud se občas rádi zastavíte a trochu si popřemýšlíte...jeho dokonalost oceníte. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ťažko samostatne hodnotiť. Pokiaľ minulá epizóa zhŕňala v dlhých dialógoch všetko, čo sme sa dozvedeli a zároveň lákala na nasledujúce udalosti obsahujúce dôležitý deadline, tak sedmička je len akýmsi nutným premostením k finále. To znamená, že je až extrémne pomalá, s jednou akčnejšou vsuvkou, ktorá ale zásadným spôsobom zasahuje do fabule. V skratke by som mohol napísať, že sa dej dal vcucnúť do švrťhodinky a finále by tak bolo o 15 minút dlhšie ako bolo pôvodne v pláne. Samozrejme hypnotická atmosféra opäť funguje, počúvame zaujímavé monológy a dialógy plné osudových myšlienok, ale určitá pachuť zo zbytočného naťahovania zo sledovania epizódy ostáva. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Mě tam emocionálně rozložílo to, jak se tam najednou objeví tzv. "finální test skokem" z Castanedových knih doprovázenej monologem ze Shakespeara.... ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy měli v tvářích jen jednu emoci jako Arnold a působily ploše a uměle, což bylo až hezky stylově oslnivě. Prostředí zaměstnavatele vykládané zlatem je krásné a zároveň děsivé. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama