Reklama

Reklama

Sisyfos: Mýtus

(seriál)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nevysvětlitelná událost odhalí geniálnímu inženýrovi nebezpečná tajemství skrytého světa a seznámí se s ženou, která za ním přišla z budoucnosti. (Netflix)

Recenze (12)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Chápu hate na přehnanost, těžkou stupiditu a nelogičnost při chování kontrolního úřadu, které je i na poměry JK seriálů příliš, ale nechápu, že někdo něco hodnotí, aniž by to dokoukal do konce. Mimo zmiňovanou nelogičnost je další negativní věcí v seriálu  podkopávání vážnosti bojových scén barevným vizuálem zbraní vypadajících jak z nějaké hry. Je škoda, že zase museli zprznit jinak zajímavý příběh těmito absurditami typickými pro JK. Občas mi přijde, že na některých částech nechávají pracovat děti ze školy. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavé korejské sci-fi o cestování časem. Celé se to točí kolem mladého genia, který vede multimilionovou společnost. Ten přežije pád letadla a z budoucnosti za ním přicestuje záhadná dívka. Postupně pronikáme do děje a začne nám vše dávat smysl. Svět stojí před globálním zničení a velkou roli v tom hraje sestrojení stroje času. Tohle se vlastně řeší celou dobu. Postavy stále neví, zda mohou něco změnit, nebo jestli je vše předem dané. Místy to trochu připomíná Terminátora a samo si to z něj občas utahuje. Možná to nemuselo být tak natahované, ale jinak se mi to líbilo. Hlavně finále je super. "Budoucnost není předurčena." ()

Reklama

Swifft 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to dokoukal.... Námět moc pěknej, zpracování jednotlivých dílů relativně dobrý, pokud vynecháme nelogičnost chování značné části účinkujících. Pokud se ale zaměříme na to cestování v čase, tak je tam tolik paradoxů, že je to vlastně nesmysl... nemluvě o závěru, kdy jsou tam hlavní hrdinové spolu, i když je to nemožné, protože So-he je v té době asi 13.... Škoda, že to nenatočil někdo schopnější. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Jsem v šoku ze zdejšího hodnocení. Takhle doprasený zpracování docela dobrýho příběhu jsem už dlouho nezaznamenala. Zvládla jsem prvních pět epizod a dál už to prostě nešlo. Možná to měla být parodie? Terminator, McGyver a wuxia prvky.. Naprosto nelogicky jednající postavy. Fyzika, chemie a další vědecké obory dostávají v každém díle několikrát na prdel. Do toho špatné herecké výkony.. Ta hvězdička je za příběh jako takovej ten mi za těch pět dílů přišel fajn. Ale jinak fakt hrůza. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi do seriálu nechtělo, ale nakonec se ukázal jako výborná podívaná. So-He se vrací z postapokalyptické budoucnosti do současnosti aby zabránila válce. Skvěle vydařené, až na posledních pár epizod, kde se již děj stával trošku nelogickým a zdlouhavým. Celý příběh je propleten závažnými zvraty: Sigma, Kontrolní úřad, So-Džin... Jenom trošku nelogický příběh, zejména jednání pár postav. Třeba to, že ten Eddy Kim chce na konec So-He zabít jenom kvůli tomu, že přišel o svou milou. Ale ten závěr s Han-Tche Sulem a So-He v letadle si mohli klidně nechat. Jinak ještě: velice dobře zpracovaný postapokalyptický svět, kde So-He zažívá dobrodružství s jejím otcem v budoucnosti. A P.P.S. - super postava, ten pan Pak. Silnější 4 hvězdy ()

Galerie (122)

Reklama

Reklama