Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Adelstein je přijat jako první americký kriminální reportér do největších japonských novin a je pověřen dvěma případy, které spolu na první pohled nesouvisejí. Brzy však musí riskovat svou kariéru i život... (HBO Max)

Recenze (15)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oldschool detektivka, která, zdá se, ctí klasický narativ poctivé kriminálky, avšak je natočená moderními technologiemi, které u Manna máme tak rádi a experimentuje s nimi úspěsně už cca 15 let. Tedy přívětivým množstvím autentické ruční kamery a betonovo/neonové atmosféry velkoměsta. V neposlední řadě se zřejmě můžeme těšit i na vypiplané bad guys, jak bývá rovněž zvykem ve tvorbě mistra. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplná lahoda, pane jahoda. Krásná ukázka japonské (za mne naprosto šílené mentality), kde se za zdánlivou zdrženlivostí a zdvořilostí skrývá maximální arogance, nulový prostor pro kreativitu a vlastní názor. Ze zkušenosti vím, že sílá japonské výkonosti je v celku, kde jedinec je užitečný jen do té doby, pokud pracuje jako dobře promazané kolečko ve velkém stroji. Příběh zajímavý, zracování zatím bez výhrad. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajuci otvarak, ktoremu odpustam i urcitu naivitu z "prijatia" gaijin-a do svojich radov, napriek tomu, ze exceluje v jazyku a zrejme i vo vedomostiach a zapale - typek uz nemoze "vytrcat" viacej. Inak vsak funguje pozadie, napatie, motivacia a i vykreslenie tamojsich pomerov takmer dokonalo. Nocne kluby, vyber hudby, redakcia a i svojsky nadrzany "stycny" s redakciou, ci len vedlajsie postavy rozhodne nie su ploche. Ustredny Ansel Elgort ma prijemne prekvapil. Spokojnost. Snad bude toto vyzivny kusok. 85% ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh s pozadím japonské kultury. Jake začíná pracovat v tisku, kde mají striktní pravidla...Vlastně všude kde se hlavní postava vyskytuje je to takové...všelijaké. Za onou událostí je něco víc. A hodlá do toho štourat. I za cenu toho, že ho z vysněného zaměstnání vyhodí. Zápletka se teprve rozjíždí. Co z toho bude netuším, ale mám dojem že si Jake udělá v Toyku víc nepřátel než kamarádů..... ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní epizoda představuje nejen hlavní postavu, ale i japonské prostředí včetně novin, kde začne náš Američan pracovat. Proč se rozhodnul žid z Missouri pracovat v Japonsku se sice nedozvíme, ale je jasné, že kriminální rubrika japonského listu bude mít big story. Rukopis Michaela Manna je znát, precizní scény, poměrně osobní atmosféra, ne nadarmo se odkazuje na Miami Vice. Jestli to bude stačit, uvidím v dalších epizodách, zápletka se teprve ukazuje. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama