Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Béčko, které má spoustu pěkných momentů, akce jsou dost dobře natočené, Aaronovi ta role sedí. A teď něco, co to rozesralo. Chtělo to být moderní. Tudíž je tam mladá ambiciózní reportérka (jůtuberka), která celou akci neustále přenáší na internet a do televize, pohybuje se všude, kde je moc nebezpečno, ale nic se jí nestane. A těm ostatním nevadí, že holka poskakuje okolo nich a točí jejich rvačky. Diváci šílí, všichni ostatní taky, tak jdeme slavit (kde mám ten hajzl papír?). Škoda, stará klasika se prostě nedá mísit s poblblou posedlostí internetem. ()

Dexter256 odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou zapnu TV dám tam HBO a po 5 minutách se dívám na tu největší sračku co tam snad na dnešní den mohli dát. A ze je to sracka sakra velká. To uz i reklama na Air Bank je filmová paráda. Zajímalo by me jestli si vůbec Aaron přečetl ten scénář pardón teda ten plesk teda Blesk. Než do toho šel nebo už to bere jak ráno Aha v trafice. No prostě jestli se chcete zasmát a užít si film plný skvělé akce (Bazinga) no tak hurá na to. P.S. Aarone alias Harvey tohle uz nedělej. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Perfektná reakcia na dnešnú dobu, kedy namiesto prvej pomoci vás okoloidúci v prípade núdze skôr natočí alebo odfotí, prípadne rovno odstreamuje na net. Aaron Eckhart ukázal, že na to stále má a vedel by som si ho predstaviť ako drsňáka ála Neeson. Vynikajúca gradácia atmosféry, vynikajúca kamera a skvelá akcia. Čo viac si priať. Sem tam takéto malé filmy fakt potešia. Človek čaká sterilitu a maximálne priemer a ono sa to dokáže vytiahnuť. Inak The Newton Brothers tomu svojou hudbou fakt pomohli. Dobrý filmík, mal gule, mal grády, rád som si pozrel. Vedel by som si predstaviť sériu s tým istým policajtom. P.S. Zabudnite na dabing, je otrasný, hudobný aj zvukový podmaz je stíšení takmer na nulu, film to degraduje na dno. Videl som to v origináli a manželku som chcel prekvapiť s dabingom, ale totálne iný film, posraný doslova. Češi bežne robia dobré dabingy, ale toto posrali na plnej čiare. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

To internetové zpravodajství dvou děvenek, hrajících si na velké reportérky, se dá jen stěží snášet. Nicméně tempo, ve kterém většina děje probíhá, je tak zběsilé, že jsem se vlastně ani nestihla nudit. Nad určitými nelogičnostmi v příběhu a nad přehnaně optimistickým závěrem tedy pro tentokrát přimhouřím oko. (55%) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama