Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Nix 

všechny recenze uživatele

Víceméně od začátku začne honička a pak začne být film zajímavý. Mezitím proběhne i přestavení postav a zábava může začít. Akce je tu fakt povedená a má skvělou kameru i provedení. CGI u ní mne nijak nepohoršovalo a co mne fakt bavilo, tak pocta starým drsným thrillerům. Aaron je tu fakt perfektní a čím dál mne víc baví. A komisař Gordon jako záporák je taky moc fajn. Jediná postava reportérky mne reda irituje, ale postupem času jak film houstne tak ona začne být lepší. Jasně, některé věci jsou trochu přestřel ale atmosféra a vše se vyvedlo. Já s tím nemám problém a opravdu se bavil i na ryze americký konec. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to zase někdo natočil sračku! Od začátku je tam všechno špatně, uvažování všech, jejich chování, policie nejde po vrahovi, ale po svým kolegovi, blogerky jsou pak hlavním zdrojem informací (ano, čtete správně!), kamera, kterou sebou neustále táhne, je nerozbitná, a zároveň ona ji neustále drží v ruce a streamuje online, i když se všude kolem střílí, něco hoří nebo vybuchuje. Mně se to ani nechce vypisovat, logiku to nevidělo ani z vlaku. Proč do toho A. Eckhart šel, to vůbec nechápu. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá 3hvězdičková kriminálka. Ale z poloviny byla použita vytřepaná kamera, zakomponovali do toho dokonce malého černého chlapečka a bílou ukňučenou teenagerku s kamerou, střílečky na 10 metrů, kde se nikdo nemůže ze samopalu trefit a další podobná klišé. Díky tomu je z toho takový zmateně vytřepaný lineární teenageří patvar. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(83%) Béčkový režisér Steven C. Miller konečně v mých očích natočil doposud nejlepší film, jaký jsem od něj zatím viděl. Viděl jsem tedy i s tímto zatím 6 jeho filmů. Budu je raději jmenovat v originále, a sice: Extraction (2015) – 2*, Marauders (2016) – odpad!, First Kill (2017) – 4*, Arsenal (2017) – odpad!, Escape Plan 2: Hades (2018) – 1*. Takže tu máme 2x odpad!, 1x 2*, 1x 1* a díky bohu 2x 4*. Firts Kill byl opravdu dobrý, ale tento jeho novinkový počin LINE OF DUTY je ještě lepší. Přesto to není zrovna běžný film a své kritiky jak se tak dívám, to mít bude. Zase mi to ale přijde přehnané – jako tyhle výtky. Tento režisér není zrovna nejlepší a nemá už vůbec dobrou pověst tím, jak katastrofálně pohnojil druhý Plán v útěku – to mu jen tak neodpustím. ALE, dnes si u mě Steven pár plusových bodů získal, takže asi vyhlásím příměří, POKUD natočí alespoň ještě 1 takový slušný snímek. ;) A nyní vážně, jak jej shrnout? Jak už jsem psal, není to zrovna běžný snímek. Je to dost zasazeno do dnešní doby, která je ovládaná internetem, médii apod. A tímto právě sledujeme odvážného policistu, který právě nemá moc dobrou pověst a snaží se zachránit unesenou dívku jeho nadřízeného policisty. K tomu mu chtě nechtě sekunduje mladá a iniciativní až amatérská reportérka. Svým způsobem to byl dost ujetý nápad a k tomu měl film i několik nelogických děr, které jsem ale nakonec nějak s přivřenýma očima akceptoval. Chvílemi to bylo přehnané, jak se vše točilo živě atd. Ale víc jsem na tomto béčku ocenil perfektní technickou stránku. Kamera se zpočátku klepala, poté se usadila. Přesto jsem si veškeré akční scény užil. Jednak byly tvořeny dlouhými pronásledovačkami. Hlavně ta úvodní byla zajímavá. Hlavní hrdina filmu dostával docela na frak. Poté po cca 49 minutě už tempo filmu neskončilo a začalo i dost intenzivní střílení a jedna bitka a naháněčka za druhou. Finále už bylo takové klasické, předvídatelné a poslední minuty? Klasický patos apod. Přesto to moc kritizovat nemůžu, bavil jsem se od začátku do konce. Ústřední policejní postava – Aaron Eckhart to zahrál dokonale. Potěšila i jeho netradiční doslova „parťačka“ Courtney Eaton. I jsem rád ve vedlejší nepodstatné roli uviděl i Dinu Meyer. Hudba byla taková optimální, dynamická – hodila se sem. V některých momentech i zafungují emoce (není jich tady dostatek tedy), ale přesto. Příjemné překvapení, ke kterému se ještě rozhodně vrátím. Jen tak dál Millere! A ne, že zase natočíš nějakou sračku! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je kariéra režiséra Millera u konce, ale ukazuje se, že když i babrák jako on dostane ke zpracování solidní materiál, tak se i se zjevně omezeným rozpočtem dá natočit solidní akční film s celkem originálním námětem. Ano nezapomeňte, že velký bratr nás vidí a je všude a tady se krásně ukazuje jakou moc mají v dnešní době média kdy je nadšenej lovec senzací s kamerou na každým rohu všechno se to propojí a jde to hned do éteru a pak může celá země sledovat v přímém přenosu svižnou jízdu jednoho vysloužilýho, ale pořád dostatečně akčního policajta až k celkem uspokojivýmu finále, který jsem pravda odhadnul nějaký ten čas dopředu, ale to nevadí. Samozřejmě, že výtky se najdou, jak je celý ten koncept filmu svěží a neokoukaný tak občas z toho vycházejí trochu dějové lapsy pár scén je přehnaných a uznávám, že někteří ti policajti co se nechají střílet jako zajíci se občas chovají extra idiotsky, ale čert to vem. Eckhart je dostatečně sympatický aby celý film v pohodě utáhnul. Jeho partnerka je taky celkem v pohodě a hlavně se mi líbila ta scéna kdy je slečna reportérka nekompromisně konfrontována se skutečnou realitou která vypadá trochu jinak než v televizi. Díky zběsilému tempu se pak od začátku do konce pořád něco děje a tak není prostor se nudit. Takže já dám spokojený lepší průměr, protože přeci jenom mám už to tak nastavené, že v dnešní době už mě těžce uchvátí jenom málo co, ale souhlasím, že ve své třídě je to rozhodně nadstandartní záležitost. Škoda, že se Miller a spol takhle nesnažili, když točili druhý Plán útěku.65% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama