Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Perfektná reakcia na dnešnú dobu, kedy namiesto prvej pomoci vás okoloidúci v prípade núdze skôr natočí alebo odfotí, prípadne rovno odstreamuje na net. Aaron Eckhart ukázal, že na to stále má a vedel by som si ho predstaviť ako drsňáka ála Neeson. Vynikajúca gradácia atmosféry, vynikajúca kamera a skvelá akcia. Čo viac si priať. Sem tam takéto malé filmy fakt potešia. Človek čaká sterilitu a maximálne priemer a ono sa to dokáže vytiahnuť. Inak The Newton Brothers tomu svojou hudbou fakt pomohli. Dobrý filmík, mal gule, mal grády, rád som si pozrel. Vedel by som si predstaviť sériu s tým istým policajtom. P.S. Zabudnite na dabing, je otrasný, hudobný aj zvukový podmaz je stíšení takmer na nulu, film to degraduje na dno. Videl som to v origináli a manželku som chcel prekvapiť s dabingom, ale totálne iný film, posraný doslova. Češi bežne robia dobré dabingy, ale toto posrali na plnej čiare. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zatial najlepsi film rezisera , ktory dovtedy tocil same hluposti typu Experiment Zombie 2006, Pokrevni mstitel 2017. Aaron Eckhart tu patra po unesenej dcere, potom jaxa iste veci skomplikuju, mu pomaha fajna kozata Courtney Eatonova, tempo vyborne dialogy u Millera su po dlhom case pocuvatelne. Trochu myslim navstivil filmove srotovisko a zrecykloval par kuskov, z ktorych povyberal sceny a hodil ich do svojho filmu, ja som ale od prirodzenia tolerantny ateisticky blb, takze beriem. Nahanacky, prestrelky..... to ja moc rad : 69 % ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako jestli scénář vznikl v rámci nějakého workshopu mladistvých intelektuálů, tak dejme tomu, ale vážně se to brát fakt nedá. Tolik nelogičností, naschválů a pitomostí aby jeden pohledal. Dvě hvězdy dávám jen za lokace a kameru, jinak tedy... obtloustlý Aaron se tady snaží běhat, rvát a mít přitom stále kukuč naivního a věčně překvapeného chlapce, takže mu nic nežeru. Pak je tady puberťačka s kamerou, která si hraje na děsnou reportérku a používá k odposlechům nelegální techniku, aby mohla živě vysílat na TyTrubko, ale místo, aby ji někdo hned na začátku kopl do prd.ele, že tam nemá co dělat (protože pro poldu je jen přítěží a dokonce jednou dobrovolně vejde naprosto nelogicky vrahovi do cesty, i když chvilku předtím mohla v poklidu utéct), stane se mediální hvězdou a sklízí ovace a její vysílání přebírá velká televize, ó panečku, to je sukces! Hlavní padouch se taky chová jako debil - kdyby zůstal hodinu zalezlý, pomsta se mu povedla, ale on ne, on vjede gazíkem mezi poldy, kteří ho i v přesile ne a ne sejmout, a tak sejme on je - a furt dokola, poldové se prostě neučili střílet a trefit, ale čekají, až k nim podezřelé individuum dojde. Takže padouch se vlastně sám vydal poldům do rukou dřív, než jeho pomsta stihla proběhnout. A dopadne, jak si podle puberťáckého scénáře zaslouží. Jo, a nesmím zapomenout na lostomilého černouška s velkýma očima, který našemu poldovi Aaronovi děsně fandí a pak po celou dobu sleduje napnutě s kamarády vysílání z míst činu. Dějově taky nejde o žadnou Smrtonosnou past - nejdřív se honí jeden chlápek, pak se honí druhý chlápek a v průběhu honění se objeví / jsou nalezeny tři adresy, kam nejprve Aaron s puberťačkou a posléze poldové zajedou, aby se porvali s padouchem nebo našli kulové, a jelo se dál. A víte co? Ani za ty lokace to nedám, když tak o tom píšu, naštvalo mě to dost. Jedna hvězda stačí. Btw - nejdojemnější scéna, jak celé město rukama vyhrabává jeden hrob. Nejvtipnější scéna - padouch dopadne přesně tam, kam z vrtulníku před nějakou dobou dopadla kamera. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama