Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický podfinancovaný DTV akčniak aký pred desiatimi rokmi točil Seagal a dnes točí Willis odohrávajúci sa v jednej budove (tentoraz panelák) v ktorej blúdi banda debilov a predstiera, že sa naháňajú. Raz za polhodinu sa stretnú a vystrelia po sebe prípadne sa na pár sekúnd pobijú. Akcia je totálne mizerná a amatérska. Takže aby sa film trochu zdramatizoval, tak vonku prší a všetci neustále pripomínajú, že sa vonku ženia všetci čerti. No neviem, počas sledovania u mňa vonku pršalo viac a neposral som sa z toho. A čo hlavné eso v rukávu, Gibson? Hrá tu starého poldu na dialýze, takže si tých pár minút poctivo odsedí a keď už sa zúčastní akcie, tak sa komicky zgúľa po schodoch. Neviem či sa Gibson nudil, alebo je už rád za každú ponuku, ale dúfam, že sa toto pre neho nestane novým kariérnym štandardom. Zvyšok povedomých ksichtov nestojí za reč. Celý film blúdia po budove a kecajú, aby film nejak naplnil stopáž. Takže jednu hviezdičku dávam za unaveného ale stále charizmatického Gibsona. P.S: som divný, že viem čo to je fekálna transplantácia? 2/10. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film Nemilosrdní (2015) a nemůžu se ubránit srovnání. Příběhovou podobnost v tom nehledejte. Hledejme v tom spíše stařeckou demenci, jakési poslední "škubnutí". Zde se to Melovi prostě povedlo a vůbec nepůsobí tak hloupě a směšně, jako jeho kolega v mnou odkazovaném filmu. Příběh na motivy minimalisticky pojatého dreda je perfektní + atmosféra hrozícího hurikánu jsou za mě velmi povedené. Hlavní záporák s hubou jak Goofy taky nezkazí žádnou vraždu. Trpajzlík Hirsch už je ovšem kro vedle, to je tragédie! Jenže je tam Kate Bosworth, která to vše vizuálně zachrňuje. Film rozhodně doporučuju! *3+ ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// ...díky tomuhle filmu si člověk tak nějak začne víc vážit života. Byl to vlastně takový budíček. Nejvyšší čas přehodnotit své priority a udělat nějaké změny. Měl bych si víc volat s našima. A s babičkou. Měl bych být milejší na svou sestru. A koupit jí opožděně dárek k narozeninám. A v tramvaji se začít víc usmívat. Knížky! Nesmím si zapomenout koupit nové knížky. A dovolenou. Musím konečně naplánovat tu dovolenou. A taky bych měl začít zdravě jíst. A cvičit. Proboha. Hlavně bych měl začít cvičit. A ta výstava, co jsem ji měl v plánu - už ji nebudu odkládat. Stejně jako to vyšetření té divné věci na ruce. A když už tam budu, nechám si vyšetřit i tu divnou věc na noze. A známky. Nesmím si zapomenout koupit nové známky. A vymaluju si. Jen tak. A matraci - život je příliš krátký na to, abych spal pořád na té stejné pohodlné matraci. Postel. Koupím rovnou celou postel. BYT. Už je mi skoro třicet. Nejvyšší čas, abych koupil byt. Nebo ne. Ještě mi není ani třicet. Ale AUTO! Ta věc na ruce asi nic nebude. Už ji tam mám dlouho. A kytky. Kristepane, já zapomněl zalít kytky. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ono to má jenom hodinu a půl, což je na dnešní poměry celkem málo, ale i tak je to neskutečná nuda a táhne se to. A další věc, kterou na tom nechápu, je, proč staří herečtí pardálové lezou do takových sraček. Role M. Gibsona je tady naprosto zbytečná, vlastně si ani moc nezahrál, stejně jako je zbytečná bouře na pozadí celýho filmu. Není to dramatický, není to napínavý a vrcholem všeho absurdna je pak nějaká puma zavřená v jednom z bytů, která ráda žere policajty. A ani by divák nevěřil, kolik se v relativně krátkým čase a taky na malým prostoru (celý se to odehrává v jednom činžáku) najde času na bezduchý a hloupý tlachání. Jo, to se jen tak někomu nepodaří.... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde počas filmu sa spýtali diváci, „A musí byť tam ten dážď ?“ Odpoveďou by mohlo byť, že nemuselo tam byť nič. Tak televízne odfláknutý film aby jeden pohľadal, v zúrivom hurikáne sa odohráva asi tá najnudnejšie lúpež „nacistických“ obrazov a exemplárnym dôkazom biednosti režiséra so scenáristom je strih. Kde si možný záver iba odvodíte, ak budete vôbec chcieť. Force of Nature je všetkým len nie pútavým dejom, Gibson ide s pištoľou pri stene ako v Zbrani 2 ale to je len nostalgia tých, čo vedia. O ostatnom škoda reči, pretože ak film, ktorý sa tiahne v nezaujímavosti, ešte pridá zbytočne dlhý rozhovor pri šití rany, tak je to rezignácia. Ako pri tom strihu na záver. Nikto nevie ako to dopadlo, podstatné je že všetci sú šťastní. Americká produkcia a ich diváci myslím. Nám nech to ani len nepríde na um!! (videné 01.03.2021, Antik kino) ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama