Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// ...díky tomuhle filmu si člověk tak nějak začne víc vážit života. Byl to vlastně takový budíček. Nejvyšší čas přehodnotit své priority a udělat nějaké změny. Měl bych si víc volat s našima. A s babičkou. Měl bych být milejší na svou sestru. A koupit jí opožděně dárek k narozeninám. A v tramvaji se začít víc usmívat. Knížky! Nesmím si zapomenout koupit nové knížky. A dovolenou. Musím konečně naplánovat tu dovolenou. A taky bych měl začít zdravě jíst. A cvičit. Proboha. Hlavně bych měl začít cvičit. A ta výstava, co jsem ji měl v plánu - už ji nebudu odkládat. Stejně jako to vyšetření té divné věci na ruce. A když už tam budu, nechám si vyšetřit i tu divnou věc na noze. A známky. Nesmím si zapomenout koupit nové známky. A vymaluju si. Jen tak. A matraci - život je příliš krátký na to, abych spal pořád na té stejné pohodlné matraci. Postel. Koupím rovnou celou postel. BYT. Už je mi skoro třicet. Nejvyšší čas, abych koupil byt. Nebo ne. Ještě mi není ani třicet. Ale AUTO! Ta věc na ruce asi nic nebude. Už ji tam mám dlouho. A kytky. Kristepane, já zapomněl zalít kytky. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ono to má jenom hodinu a půl, což je na dnešní poměry celkem málo, ale i tak je to neskutečná nuda a táhne se to. A další věc, kterou na tom nechápu, je, proč staří herečtí pardálové lezou do takových sraček. Role M. Gibsona je tady naprosto zbytečná, vlastně si ani moc nezahrál, stejně jako je zbytečná bouře na pozadí celýho filmu. Není to dramatický, není to napínavý a vrcholem všeho absurdna je pak nějaká puma zavřená v jednom z bytů, která ráda žere policajty. A ani by divák nevěřil, kolik se v relativně krátkým čase a taky na malým prostoru (celý se to odehrává v jednom činžáku) najde času na bezduchý a hloupý tlachání. Jo, to se jen tak někomu nepodaří.... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Po traileru, ještě před tím, než tento film vyšel k dispozici, se tu valila už vlna kritiky. Opakuji, teprve po traileru, který jsem si sice nepustil, ale i tak jsem si říkal, proč si sakra nepočkat na film a pak kritizovat. Hmmm, ono to stálo opravdu za velký H. Nějaké ty nelogičnosti, ty se tu našly, ale spíš jde o to, že to bylo strašně nudné, natahované, nebylo to s ohledem na téma vůbec napínavé a k tomu to mělo mizerné, herecké výkony. Nechci to protahovat, téma bylo nevyužité, akce byla amatérská, tak, že bych to dokázal natočit stejně i s kuličkovkou. Herci – nic moc teda, včetně Mela Gibsona, který sice má stále v sobě velkou osobnost, ale zde mu ani jeho role nesedla, krom jedné hlášce o fekální lobotomii, to mě aspoň rozesmálo. Aspoň mě teda trochu potěšila scéna, kdy Gibson několika výstřely pokosil jednoho protivníka. Dále stojí za zmínku ještě Kate Boswort, která to zahrála aspoň přirozeně. Ostatní tragédie včetně toho nesympatického policisty. A ani záporák David Zayas to tentokrát nezachránil. Jako, stále se tu něco dělo, ale tak pomalým tempem, že jsem se opravdu nudil. A ta puma? To bylo aspoň něco, co mě pobavilo, především v tom finálním záběru. Skočila po kořisti a pohádky bylo konec. K tomu mi přišla i divná filmová hudba. No, ani tu druhou hvězdu dát nemohu. Máme tu další nízkorozpočtové céčko na světe …. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dosť zaujímavý barák, v ktorom sa to tu všetci tí aktéri ocitli počas neviditeľného hurikánu. Muničný sklad, nacistická galéria a drsné zoo v jednom - a lupiči tam podľa zásad filmových náhod prídu v tej istej chvíli ako sa priženie tá prírodná sila z názvu, na ktorú už ale nezostali peniaze... - a to všetko preto, aby mohol Mel zahynúť v akcií namiesto transplantácie fekálií ? Nie nie, on tam bol skôr ten ťahúň na plagáty a upútavky, ktorému dali peniaze určené na ten hurikán. A možno aj na všetko ostatné. Čo bol dobrý ťah, lebo má stále osobnosť o tri triedy vyššie než ostatní zúčastnení. Vrátane štábu, bohužiaľ. Preto škoda, že si ho veľmi neužijeme... ale možno by bola škoda aj toho hurikánu. Mohol (a mal) to byť ďaleko zaujímavejší film, ja som sa na neho aj tešil, keby nebolo všetko priemerné... ale herci si to užívajú a postavy nie sú zle napísané, a Gibsona ja stále rád vidím, aj keď len sedí na kresle s infúziou. Nezomrel som od nudy, skôr som ku koncu stále viac sledoval nezvládnutie námetu a predstavoval si, čo by s tým urobili väčšie prachy alebo nadanejší scenárista a režisér. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokoooos, to čo bolo??? Fekálna transplantácia, Kate Bosworth + Stephanie Cayo, vec v šatníku (bol som zvedavý, ako dôjde k oblečeniu policajnej uniformy, ale fakt som nečakal, že tak hlúpo), neskutočné preslovy jednotlivých postáv (všetky sú dlhé a mnohé nezabudnuteľné), v podstate nijaké resp. odstrihnuté finále (!!!), nadávajúci a trochu trápny Mel Gibson (navyše ide skôr o väčšie cameo, než o plnohodnotnú podpornú rolu), divný činžiak (fakt som sa neorientoval, je to nejaký gigantický komplex alebo budova s dvadsiatimi bytmi a bicyklárňou?), pritrúbený ústredný zloduch (David Zayas wtf?!), lacná variácia na Smrtonosnú pascu, nacisti (tak tých som tu vážne nečakal), atmosférický hurikán, na ktorý neboli peniaze (takže okná zvonku štáb kropí vodou z hadice a v post-produkcii pridali zvuky silného nárazového vetra), obrazy za desiatky miliónov, neskutočné (ne)logické lapsusy. Akože... kokoooooos. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama