Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Po traileru, ještě před tím, než tento film vyšel k dispozici, se tu valila už vlna kritiky. Opakuji, teprve po traileru, který jsem si sice nepustil, ale i tak jsem si říkal, proč si sakra nepočkat na film a pak kritizovat. Hmmm, ono to stálo opravdu za velký H. Nějaké ty nelogičnosti, ty se tu našly, ale spíš jde o to, že to bylo strašně nudné, natahované, nebylo to s ohledem na téma vůbec napínavé a k tomu to mělo mizerné, herecké výkony. Nechci to protahovat, téma bylo nevyužité, akce byla amatérská, tak, že bych to dokázal natočit stejně i s kuličkovkou. Herci – nic moc teda, včetně Mela Gibsona, který sice má stále v sobě velkou osobnost, ale zde mu ani jeho role nesedla, krom jedné hlášce o fekální lobotomii, to mě aspoň rozesmálo. Aspoň mě teda trochu potěšila scéna, kdy Gibson několika výstřely pokosil jednoho protivníka. Dále stojí za zmínku ještě Kate Boswort, která to zahrála aspoň přirozeně. Ostatní tragédie včetně toho nesympatického policisty. A ani záporák David Zayas to tentokrát nezachránil. Jako, stále se tu něco dělo, ale tak pomalým tempem, že jsem se opravdu nudil. A ta puma? To bylo aspoň něco, co mě pobavilo, především v tom finálním záběru. Skočila po kořisti a pohádky bylo konec. K tomu mi přišla i divná filmová hudba. No, ani tu druhou hvězdu dát nemohu. Máme tu další nízkorozpočtové céčko na světe …. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemůžu srovnávat se současnými Willisovkami nebo Seagalovkami,protože jsem v rámci ochrany duševního zdraví žádné neviděl,ale Force Of Nature je klasický podprůměrný straight2dvd akčňák,kde sice hrají poměrně známí herci,ale jinak se tam neděje nic moc zajímavého.Vše se odehrává v jednom domě (což by zas tolik nevadilo) a akce je málo a když už na ní dojde je hodně slabá...40% ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film Nemilosrdní (2015) a nemůžu se ubránit srovnání. Příběhovou podobnost v tom nehledejte. Hledejme v tom spíše stařeckou demenci, jakési poslední "škubnutí". Zde se to Melovi prostě povedlo a vůbec nepůsobí tak hloupě a směšně, jako jeho kolega v mnou odkazovaném filmu. Příběh na motivy minimalisticky pojatého dreda je perfektní + atmosféra hrozícího hurikánu jsou za mě velmi povedené. Hlavní záporák s hubou jak Goofy taky nezkazí žádnou vraždu. Trpajzlík Hirsch už je ovšem kro vedle, to je tragédie! Jenže je tam Kate Bosworth, která to vše vizuálně zachrňuje. Film rozhodně doporučuju! *3+ ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový dojem, že vypukla nějaká další epidemie mezi mými oblíbenými herci a všichni začínají brát role v podřadných filmech. Willis, Cage, Neeson a teď i Gibson.  Tento "film" byl špatný celý - od zápletky, přes prostředí, obsazením konče. Uvedu jen pár momentů, které mi utkvěly v hlavě po dobu sledování. Nějak jsem nepochopila co to bylo za dům, nějaký mrakodrap či co s tolika byty? To zvíře ve skříni, to bylo jako co, kočka, panter, opice? Divné, že neskočilo také na tu policistku, která měla též na sobě uniformu; o tom, jak mohlo žít v nějaké skříni ani nemluvím - to jako nechodilo ven, na záchod či jak? Gibson si střihnul spíše takové cameo, než opravdovou roli, pár protivných připomínek, pak nějaká ta procházka po chodbě, střelba a velkolepý pád ze schodů. No, upřímně se začínám děsit co vyprodukují filmaři dál, hlouběji klesnout snad ani nejde. Kvůli Melovi tomu nedám odpad, ale už nikdy více. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama