Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokus o odlehčenou detektivku s oldschoolovou patinou, nad kterou se lehce vznáší Agathin duch. Takže rozhodně nic akčního a thrillerového. A bohužel ani nic jiného. Po neúměrně dlouhém čekání a doufání, že se to rozjede, jsem o děj postupně ztrácel zájem a ke konci už mi bylo úplně jedno, kdo je vrah a co se děje. Ani herci, což bylo největší lákadlo, mě nijak neoslovili. Hunnama mám sice rád, ale jeho idiot jezdící na Favoritu, ze kterého sleze jen aby dostal do držky, mi spíš lezl na nervy. Zklamání a to nemalé. 30% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bývalý polda a profesionální podivín Waldo opouští tak trochu nedobrovolně svůj exil a vyráží do Hollywoodu. Tady má zjistit, jestli televizní hvězda a profesionální alkoholik Alastair Pinch zabil svou ženu, nebo to na něj někdo ušil. Jenže v Hollywoodu člověk nemůže věřit nikomu. Last Looks je fajn krimi, která se nebojí střídat napětí s bizarním humorem, má hodně fajn herecké obsazení a nenudí. Ale spíš než film je to sled dialogů, protože se tu vlastně pořád kecá. Hlavně kvůli tomu, aby si nikdo nevšiml, jak moc je to celé levné a podfinancované. Ale když to člověk překousne a zvykne si na lacinější look, je to vlastně až nečekaně fajn. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Ničím neurazí a ničím vyslovene nenadchne. Asi tak by som opísal túto priemernú kriminálku na jedno pozretie s Charlie Hunnamom v hlavnej úlohe a Melom Gibsonom vo vedľajšej úlohe. Kvalitou je film niekde na pomedzí medzi béčkom a "áčkom" a pocitovo presne na 50% a slabé 3*. PS: v rámci Melových filmov je to mierne zlepšenie v porovnaní s MIliónovým Hurikánom, Fatmanom či Nebezpečným. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přitáhl Měl Gibson (po letech mě zajímalo jak jsou filmy, kde hraje na tom… jestli jako Bruce Willis třeba…). No. Tragédie to vyloženě není, ale není to hlavně druh filmu co by mě bavil. Tak především si hraje na hrozně stylovou záležitost (líbivě vlezlým soundtrackem, bizarní stylizaci postav, rádo-by chytrým humorem) a přitom je to neskutečně nudné a dlouhé. Také fakt, že ústřední postava je exot, co dostane každou chvíli na budku (a přesto se tváří non-stop namachrovaně), jezdí všude na kole (jen debil jezdí všude na kole), mě neimponuje ani omylem. Takže jednou stačilo. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama