Reklama

Reklama

Vánoce na zemi

(TV film)
  • USA Grounded for Christmas (více)
TV spot

Obsahy(1)

Když město Cleveland zasáhne sněhová bouře a veškeré lety jsou zrušeny, všechny hotely v okolí se rychle zaplní uvízlými cestujícími. Pilotka Nina (Julianna Guillová) neochotně souhlasí, že nechá svého arogantního, ale okouzlujícího kolegu Bradyho (Corey Sevier) přespat v nedalekém domě rodičů. Když ale zjistí, že její rodina zrovna pořádá večírek, na němž má být přítomen i Ninin bývalý přítel, Brady se rozhodne své kolegyni pomoci a předstírá, že je její partner. Bouře však neustává a Nině s Bradym tak nezbývá, než se účastnit všech svátečních událostí společně. Přestože oba tvoří naprosté protiklady, s blížícími se Vánocemi si pomalu začnou uvědomovat, že byli stvořeni jeden pro druhého. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

nash. 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, které se bohužel ani nesnaží maskovat nějakou drobnou inovací. Scénář kulhá na obě nohy, těch křečovitých širokoúhlých úsměvů je až moc, navíc jsem i přes krátkou stopáž měl pocit, že to trvá nekonečně dlouho. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokázalo to vyloudil na mé tváři jen mírný úsměv. Jsem rád, že moje jméno není napsané v titulcích tohoto filmu. Je to stupidně předvídatelné, slabě napsané postavy si stále naříkají , jaký vedou osamělý život. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Tak komedie to nebyla určitě. Čemu by se, prosím vás, kdo smál? Jo, jsou i skvělé komedie založené na výměně kufrů, toto není ten případ. Ani romantické mi to nepřipadalo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Romantický príbeh vo Vianočnom prostredí, založený na „klamstve“, s postupným a plne predpokladateľným vývojom. V mnohých smeroch mierne lepší ako klasické Hallmarovki, ale aj tu sú väčšie rezervy. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Silně předvídatelné, což by asi nevadilo v nějakém starším filmu. Moderní (současné) pojetí je velmi umělé. Nevypnul jsem to ani nedal do odpadu, což značí, že se to dalo ještě požít. Pouze jedno místo před koncem (návštěva Veroniky) byl silný úder venezuelskou telenovelou přes ústa a navíc zcela zbytečné. No, co chcete od tisíce tváří amerických vánoc? ()

curil 

všechny recenze uživatele

Jenom díky tomu, že je zítra Štědrý den a na mě lezou dojmy, a kvůli naivní modelce Veronice, nedám nejnižší hodnocení. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Není to zázrak. Televizní look spíš vypadá jako amatérské video, které někdo točil na mobil. Střihově to je až skoro nudné a scénář by v jistých momentech také potřeboval dopilovat. Ale jako nenáročná oddechovka to splní účel. Julianna Guill nemá sice co hrát, ale hezky se na ní dívá, takže tento aspekt odpouštím. Jen by to příště chtělo trochu víc dopilovat scénář a pustit se do něčeho většího, potenciál nápad měl. Ale to bych chtěl od levné romantiky asi moc :D ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jestli se tady něco nepovedlo, tak dabing. Jinak obvyklá porce Vánoc a zápletky, ve které se řeší minulost, aby se našla budoucnost. Oba lžou a oba jsou usvědčeni. Ale láska vše překoná. Drama se nekoná, tak stačí jeden kapesník na závěrečné slzičky. ()

erisibillova 

všechny recenze uživatele

Na začiatok (decembra) aj takýto film poteší. Konečne človek má šancu si pozrieť vianocnu romantiku. Ale davam iba 4*. Videka sim už totižto aj lepšie. ☺️ ()

Reklama

Reklama