Reklama

Reklama

Duch ohně

  • Velká Británie Long Time Dead (více)

Obsahy(1)

Na jedné noční párty se skupina studentů nechá vyprovokovat ke hře s ouija tabulkou a spiritismem. Zábava se ale velmi rychle začíná měnit v noční můru, když si přečtou vzkaz: VŠICHNI ZEMŘOU. Studenti se vylekaní rozjedou do svých domovů, ale jeden po druhém se stávají obětí ve znepokojivé sérii vražd. Ostatní dobře ví, že musí nějakým způsobem zastavit zlo, které probudili dřív, než dojde k dalšímu úmrtí. Čas ale neúprosně ubíhá a počet mrtvých vzrůstá. Přátelé zjistí, že nemohou důvěřovat nikomu, ani jeden druhému.čes (Bontonfilm)

(více)

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V době natočení byl Marcus Adams teprve začínajícím režisérem s velmi málo zkušenostmi, ale přesto všechno jeho prvotina zas až tak hrozně nedopadla. Malý rozpočet mu sice nedal moc velký manévrovací prostor, přesto se s tím slušně popral. Hlavní prioritou tohoto filmu je jeho hudba, která vznikla z dílny Dona Davise (Matrix, Valentine) a která dokázala celkem slušně navodit tajemnou atmosféru přesně tam, kde ve filmu měla být. Jenom mě celkem mrzí, že vlastně Djinn, o kterém film je, se neukázal ve své podobě ani jednou, a to je velká škoda. Byl nám prezentován jen jako zrychlený pohyb za utíkajícími oběťmi. No a když už jsme u scén, ve kterých se umíralo, tak byla celkem škoda, že se zde režisér více nevyřádil a vlastně nám byly prezentovány jen už mrtvé těla. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Banda puberťáků si hraje s Ouija boardem. Pokud se chcete opravdu HODNĚ nudit, doporučuji. Dějová linka, "hrdinové", jejich úmrtí jeden po druhém, tohle všechno už tady bylo stokrát, a líp. Ani na Festival otrlýho diváka by se to nedalo doporučit, páč to bohužel není vůbec vtipný. Fakt je to jen škoda času strávenýho u tohoto škváru. Ten, kdo dělal hudbu, se musel hodně snažit, bohužel zbytečně, jeho bouření a snažení vyznívá komicky. Z holek to koupí jako poslední černoška. Napsala bych, že je to spojler, ale u tohoto díla se nedá spojlovat nic. ()

Reklama

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Parta nudících se pubošů se rozhodne vyvolávat duchy, ale poruší nepsaná pravidla a vyvolávají je pod vlivem omamných látek (což se údajně nemá) a o půlnoci (což se prý taky nemá)... no a tak čirou náhodou vyvolají namísto ducha nějakého démona, který začne jednoho po druhém zabíjet.. nuda, nuda a ehm, zmínil jsem se už, že to byla nuda... a navíc nejhezčí holku zabijou jako první :o( rejžo si vůl.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslím, že by se na téma ouija desky dalo natočit i něco relativně originálního, alespoň trochu, chtělo by to jen dobrý nápad, ale snímek „Duch ohně“ se o tohle rozhodně nesnažil. A ten feeling počátku milénia tu nefunguje, je ohraný a tak nějaký nudný. Jako kdyby byl film bez barev, což v tomhle případě nepřináší nic kromě unylosti a nudy, jež se snadno přenáší i na diváka. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná vyvražďovačka s několika pěknými scénami a trochou nadpřirozena. Koukal sem na to kdysi asi ve dvě ráno v TV, a neusnul sem u toho. To podle mě aspoň trochu vypovídá o kvalitě snímku :) Prostě slušná zábava, která nenadchne, ale ani neurazí a jejímž skouknutím nic nezkazíte. /viděno v TV: 65% a 3*/ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Britsko-francúzsky horor nakrútil ako svoj režijný debut Marcus Adams, ktorý je súčasne aj autorom námetu. (ash99)

Reklama

Reklama