Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Scénáristka a producentka Vicky Jonesová natočila pro HBO nový půlhodinový komediální seriál Utíkej, který sleduje ženu, jejíž fádní život se obrátí vzhůru nohama poté, co obdrží zprávu od svého bývalého přítele z vysoké školy. Ten jí přiměje všeho nechat a setkat se s ním v New Yorku, aby naplnili dohodu, kterou uzavřeli před sedmnácti lety... Merritt Weverová a Domhnall Gleeson se představují v hlavních rolích tohoto romantického komediálního thrilleru o ženě jménem Ruby Richardsonová (Weverová), která opustí svůj obyčejný život na předměstí, aby oživila společnou minulost s bývalou láskou Billym Johnsonem (Gleeson). Právě s ním se totiž před sedmnácti lety dohodla na tom, že pokud jeden z nich napíše zprávu se slovem UTÍKEJ a druhý odpoví to samé, oba hned se vším praští a setkají se na Grand Central Station, aby se vydali na společnou cestu napříč Amerikou. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Trilobitter k tomuto seriálu (2)

Utíkej (2020) 

Na začátku jsem si říkal "tohle mě fakt baví!". Skvělej námět, nepříliš okoukaní a nelíbiví herci, absurdní humor, střílení si z údržbářů všednosti i bizarních motivačních koučů, prostě supr. S každým dílem ale ve mně rostl velkej otazník uzavírající capslockem v hlavě napsanou větu CO TO KURVA. Korunu tomu nasadil poslední díl, kdy komplikovaně budovanej příběh zničí jedno video. Skvěle rozehraná a napsaná postava policistky zastaví dramaticky vlak jen proto, aby tahle linka úplně zmizela a najednou jsme v trapných a vyloženě odfláknutých posledních dvou minutách pracně dokoukaného seroše. Prostě to nechápu. Snad by nedalo zase až tolik práce to celý zakončit trochu důstojněji. ()

Trick (2020) (E07) odpad!

HBO opět vyhrála bobříka zmrvení seriálovýho finále. Scénáristi tam za tohle snad dostávají bonusy, jinak mi to nejde do hlavy. ()

Související novinky

Filmový Blade má novou scenáristku

Filmový Blade má novou scenáristku

06.02.2021

Marvel zase jednou přepisuje historické tabulky. Vůbec poprvé totiž najal pro jeden ze svých filmů – konkrétně filmového Bladea – černou scenáristku. Stacy Osei-Kuffour má na kontě několik velice… (více)

Reklama

Reklama