foto

Deirdre Lovejoy

  • nar. 30.6.1962 (56 let)
    Abilene, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Beauty Mark
I Am Elizabeth Smart (TV film)
2016 Thirsty
Ulička slávy
2013 Lionhead
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Otčím
2008 Under (TV film)
2006 Let's Dance
2001 My Sister's Wedding
Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Drsnej Shaft
1999 Náhodné setkání
Talentovaný pan Ripley
1998 Hrozny hněvu
Number One
1996 Rescuing Desire

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Mind Games (S04E21)
Černá listina (TV seriál)
Zarak Mosadek (No. 23) (S05E18)
2017 Bull (TV seriál)
A Business of Favors (S02E03)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Kaplan (No. 4): Conclusion (S04E22)
Philomena (No.61) (S04E18)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
Jak prosté (TV seriál)
Be My Guest (S05E11)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
The Veteran in a New Field (E10)
další epizody (9)
Černá listina (TV seriál)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
Esteban (No. 79) (S04E01)
Susan Hargrave (No. 18) (S03E21)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
Sleep No More (S06E11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
40 OZ of Furlough (S02E09)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Pokračování (S02E12)
2012 Private Practice (TV seriál)
Apron Strings (S06E06)
2011 Bratři a sestry (TV seriál)
Otec neznámý (S05E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Třináctý krok (S06E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kulka v hlavě (S06E11)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Chlapec s odpovědí (S05E21)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Přerušený řetěz (S01E05)
Zapomenutí (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Deja Vu All Over Again (S06E01)
Bring Me the Head of Oswaldo Castillo (S05E19)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrobník znovu na scéně (S04E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Převzetí (S05E07)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Žralok (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (10)
2005 Closer (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (10)
2003 Kingpin (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (7)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Secrets (S02E12)
2000 Ed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Slaves (S01E22)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace