foto

Deirdre Lovejoy

  • nar. 30.6.1962 (55 let)
    Abilene, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beauty Mark
I Am Elizabeth Smart (TV film)
2016 Thirsty
Ulička slávy
2013 Lionhead
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Otčím
2008 Under (TV film)
2006 Let's Dance
2001 My Sister's Wedding
Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
Drsnej Shaft
1999 Náhodné setkání
Talentovaný pan Ripley
1998 Hrozny hněvu
Number One
1996 Rescuing Desire

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
A Business of Favors (S02E03)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Kaplan (No. 4): Conclusion (S04E22)
Philomena (No.61) (S04E18)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
Jak prosté (TV seriál)
Be My Guest (S05E11)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
The Veteran in a New Field (E10)
další epizody (9)
Černá listina (TV seriál)
The Thrushes (S04E06)
Esteban (No. 79) (S04E01)
Susan Hargrave (No. 18) (S03E21)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
Sleep No More (S06E11)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
40 OZ of Furlough (S02E09)
Girls (TV seriál)
Flo (S03E09)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Pokračování (S02E12)
2012 Private Practice (TV seriál)
Apron Strings (S06E06)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrobník znovu na scéně (S04E13)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Převzetí (S05E07)
další epizody (9)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 Žralok (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (10)
2005 Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (10)
2003 Kingpin (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (7)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (9)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace