Reklama

Reklama

Rodina na baterky

  • USA The Mitchells vs. the Machines (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie Mitchellová je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě vzájemně naposledy užili. S Katie a Rickem se se na výlet vydává divoce pozitivní mamka Linda, mladší bratr Katie Aaron a roztomile vypasený psík Monchi. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů, neboť všude po světě se proti lidem vzbouří elektronická zařízení, která mají lidé tak rádi, od mobilních telefonu po nejnovější modely osobních robotů. Za pomoci dvou porouchaných, ale za to přátelských robotů, se musí Mitchellovi vypořádat se svými problémy, spojit síly a zachránit svět. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (363)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to skvělý a jedinou vadou na kráse, je prostě ta robotí vzpoura. Jasně Mark se k PAL zachoval, jako naprostý kretén a minimálně jeho bych do té prázdnoty vystřelil, ale PALINA reakce, je prostě trochu moc. Jako viděl sem, Poštu pro tebe, takže vím že to rodinnách může být fakt špatný, ale vyhladit kvůli tomu lidstvo ? To je trochu moc. Ale to okolo Mitchellových bylo super, mají své problémy, některé neřeší a ty které řeší, tak je řeší dost hrozné, ale je super, že v tomhle směru tvůrci asi vycházeli ze svých vlastních zkušeností, takže to celé působí uvěřitelně. Co se týče animace a to všeho okolo, tak je to naprosto skvělý, ty náhodné animační gagy, které přicházejí odnikud sou geniální a v tomhle směru film vybočuje. Po akční stránce, je to dost šílené a nereálné, ale v tomhle případě to zapadá do toho šílenství, které se děje ve zbytku filmu. Ty kráso a dát jako hlavní písničku, Numa Numa, je prostě trolling level 9000. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Príjemné až dokonca osviežujúce, napasované na dnešnú digi dobu tak aby to neotravovalo. Pekná animácia a trefná zábava. Pochvala pre tvorcov že dokážu konkurovať Disney Studio. Jeden z mála animákov čo za niečo stojí. /80%/ ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Všetci ho milujeme, ale je načase pripraviť sa na to, že ho v dohľadnej budúcnosti budeme musieť zjesť.“ Absolútne som netušil, do čoho idem. Nevidel som ani trailer. Čakal som animovaných Griswoldovcov, takže si asi viete predstaviť moje prekvapenie prameniace z toho, čo sa z filmu napokon vykľulo. Bláznivé, dojemné, ale i vtipné (mačací filter, spiaci režim) a originálne. Občas používa klišé, ku koncu už bolo toho „prasa/pes“ priveľa a miestami je to na môj vkus príliš „ľudsky teplé“. Avšak hneď v nasledujúcej scéne sa situácia napraví, keď sa stane spravidla čosi pekelne nepredvídateľné. Výsledné dojmy sú napriek pár zakopnutiam bez debaty pozitívne. Nabije vás to energiou. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že tvůrci přišli s novým nápadem pro animák, i když se asi trošku inspirovali Terminátorem. Film nebyl špatný, první hodinu mě to bavilo, i když to na mě bylo až moc moderní, resp. možná už nejsem tak „in“ jako mladší generace. Ale druhá polovina filmu už mě moc nezaujala, už to bylo jen o bitkách s roboty... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na tenhle animák jsem se dost těšil, přece jen za ním stojí ta samá jména, která vyprodukovala před třemi lety toho skoro bezchybného Spidermana. Nechci říct, že jsem zklamaný, to rozhodně ne, na druhou stranu mi k nějakému perfektnímu zážitku chybělo pár věcí. Musím bezesporu pochválit audiovizuální styl, ten je vskutku vynikající, v rámci technického zpracování nemám sebemenší výtku. Postavy jsem si taktéž oblíbil, za mě vede asi taťka nadabovaný Bohdanem Tůmou, na druhou stranu ten jejich pes měl taky něco do sebe, objevoval se v asi těch nejzábavnějších momentech...takže je to dost těžký výběr :D (celkově CZ dabing film vylepšuje po všech stránkách, kvalitní překlad všech replik). Ale ten příběh mě tolik nechytl. Sem tam autoři hodí chytře promyšlenou hlášku a tak, člověk se zasměje, to jo, ale z té zápletky točící se kolem robotí apokalypsy nejsem nikterak odvařený. Pořád se ale jedná o nadstandardní počin, z kterého budou vaše ratolesti u vytržení, to si dokážu živě představit. Za mě poctivých 7/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (27)

  • V čase 1:32:00 se Katie zachytí za kraj budovy, ale v dalším záběru (1:34:00) Katie leží dole pod budovou. (Ondra.Simmer)
  • Keď Katie četuje na notebooku so svojimi budúcimi spolužiakmi, na stene za Jade visí plagát k filmu Taxikár (1976). (ČSFD)
  • V závěrečných titulcích je i recept na „Linda's face cupcakes“. (Puxina)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Reklama

Reklama