Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

phoebess 

všechny recenze uživatele

hvězdičku dávám jenom díky Kevinu McKiddovi a díky taky mnohem horším filmům, co jsem viděla... ze začátku mi připadalo, že by to mohlo být zajímavé, ale postupem času jsem o tuto naději přicházela... možná už to bylo mnou únavou (nejsem si jistá, jestli nebyla způsobena filmem), ale nechápu, že celou dobu nemohli vlkodlaky zabít a najednou na konci to šlo.. asi aby to naše trápení ukončili a mohli jsme jít spát s vědomím, že tenhle film máme za sebou... ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Až na trochu slabší vlkodlaky to bylo překvapivě hodně slušné. Začátek mě moc nebral (až na krávu samozřejmě), ale jakmile se vojáci s vědkyní ocitli v domě, začalo to být sakra zajímavé a napínavé. Maličko nezvládnuté mi přišlo jen to, že se smrtelností vlkodlaků to bylo dost podivné, jednou zabít šli, podruhé nešli, tak čím se tedy měli zabíjet? Ale nač nad takovými věcmi uvažovat u tohoto typu filmu, zábavné to je a víc od toho netřeba čekat. A dokonce i herci byli fan. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na dobrý a atmosférický vlkodlačí horror. To ještě nebyli vlkodlaci vidět a obrazovkou se míhaly jen jejich siluety. Jakmile se zbytek vojáků opevní v domě uprostřed lesa a započnou útoky kreatur, jde veškeré napětí do háje a do tváře se divákovi vkrádá úšklebek. Vlkodlaci vypadají naprosto otřesně, jako vypelichané cosi, co právě vyběhlo ze školního kabinetu. Při kontaktním souboji jednoho chlupa s vojákem jsem málem prskal smíchy. K tomu si přičtěte spoustu stupidních heroických keců, přehrávající herce, nic moc akci, kopec nudy a klišé a dostanete nepovedené akčně horrorové béčko jak vyšité. Dvě hvězdy dávám za Seana Pertweeho a jeho vyhřezlá střeva, úvodní půlhodinku a ústřední hymnickou hudební skladbu. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Dokonalý příklad filmu spadajícího do kategorie "guilty pleasure". Je to neskutečná hloupost, dialogy i většina scén jsou ať už chtěně nebo nechtěně k smíchu, stejně jako triky, ale já se zkrátka bavila. A nebylo to jen díky účasti Kevina McKidda, který si roli drsného vojáka v tomhle vlkodlačím nízkorozpočtovém béčku vyloženě užíval. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

voják: "Seržante musíme okamžitě vypadnout!" seržant: "Kurva lezou mi střeva, vypadněte pryč." voják: "Tak vám je nastrkám nazpátek." seržant: "To nemá smysl, nebudou tam držet."... Problém se střevy se nakonec vyřešil vteřinovým lepidlem, kterým se všechna střeva seržanta přilepila k sobě a následně nastrkala nazápatek do břicha. Vynikající úlet? To možná ano, kdyby se autoři snažili o nadsázku, bohužel to mysleli vážně. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Po svojom vydaní bol tento film dlhý čas najsledovanejším filmom medzi britskými vojakmi v Afganistane a Iraku. (beso74)
  • Vlkodlaci nebyli nijak upravováni speciálními efekty, jednalo se vždy o herce s kostýmy. Ústa a končetiny byla pak řízena pomocí dálkového ovládání. (Habansz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno