Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (95)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak provařené legendě jako je to Artušovská může jakékoliv "nestandardní" zpracování - klidně i to zaměřené primárně na teen diváka jako tohle - jedině pomoci.Bohužel v tomhle případě se to úplně nestalo a i když Cursed solidně vypadá a výprava je hodně povedená,příběhově to místy dost drhne a na fantasy je to překvapivě často celkem nuda.Nejsem žádný extra vyznavač Artušovského světa,takže mě tu nic vyloženě nerušilo,ale bohužel sem se nebavil tak jak sem doufal že se bavit budu.Přitom věřím,že komiks,který měl v zádech někoho jako Frank Miller nemůže být špatný,nicméně jelikož sem ho nečetl,tak nemůžu soudit...60% ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla dost velká příšernost -_- Totálně nesympatická Langford, černej Artuš...jako fakt? Vietnamci...tvle, když chci natáčet anglické legendy, tak na multikulti se pro jednou vykašlu, aspoň u hlavních postav!! To že Netflix cpe všude gaye, ideálně černé gaye a není film či seriál, kde by se tohle nelíbalo, tak hold na chvílu zavřu oči. Ale celý seriál koukat na tohle utrpení? Nevím, proč jsem se tak mučil. ---> 0% ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Nebudu nic nalhávat, seriál je od začátku příšerný a chaotický. Divák na všechno musí přijít sám a občas ani sami postavy neví kam patří. Po dvou dílech jsem to vypnul s tím, že tohle fakt nedám. Po čase jsem se vrátil a od druhé poloviny desetidílného seriálu to začalo do sebe zapadat jak prdel na hrnec. Z hlavní postavy se vyklubala sličná to pana a děj začal být mnohem zajímavější. Nebýt toho začátku byl by to slušný seroš, bohužel to tvůrci posrali jak mohli. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo to být dobré fantasy. Opravdu mě začíná štvát, že poslední dobou nad filmy a seriály snad nikdo, kdo je vytváří, nepřemýšlí. Šlo by to udělat lépe, mnohem lépe. Ach jo. Pokud budou dělat pokračování, budu se modlit, aby se poučili! I když má seriál krásné lokace, záběry i kostýmy, nedokázal tím vyvážit nepochopitelné změny charakteru postav, celkově chatrný scénář a dialogy, trapné a opravdu nelogické akční scény... Začalo to slibně, ale s každým dalším dílem to bylo horší a horší a závěr mě teda opravdu zklamal - to nezachránil ani Gustav Skarsgard. Mrzí mě tak celkově promarněný potenciál. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám k týmto príbehom nulový vzťah, možno preto to nevidím až tak zle. A určite je to omnoho lepšie ako Millerov Spirit. Failov je tam kopa, predovšetkým davové scény sú strašne zle natočené, a niektoré kostýmy jak keby naschvál lacné (to sa mi práve celkom páčilo). Koniec mi stačil, aj tak to asi ďalšiu sériu nedostane. O niečom vypovedá fakt, že sa mi výnimočne nepodarilo nájsť žiadnu obľúbenú postavu (možno tá mŕtva lesbička?). Ale tak čumel som nato kvôli Langfordke a tú som dostal, že. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (3)

  • Pro herce Seana Gildera (Bors) se nejedná o první roli v díle adaptujícím artušovskou legendu. Zahrál si už ve filmu Král Artuš (2004), kde se představil v roli Artušova sluhy Jolse. (slipknotfan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama